Ulice 25.4.2016 - 3021. díl

Jáchym dá Márovi lekci! Co mu udělá? Jak se ubránit v taxíku? Jáchym slíbil Márovi lekci ze sebeobrany, ale šetřit ho při ní rozhodně nebude. Jak jeho školení dopadne? Mára může být rád, že ho Jáchym považuje za svého kámoše. Jinak by si tuhle Jáchymovu lekci ze sebeobrany asi docela odskákal. Jak jinak totiž naučit druhého, jak se ubránit, když vás přepadnou, než názornou ukázkou toho, jak útočníka zlikvidovat několika chvaty? Jen to má malý háček – tahle výuka je docela bolestivá… Tohle Mára nečekal! Jak dopadne Jáchymova lekce ze sebeobrany?

Šámalovi jdou na dřeň! Co na sebe navzájem přiznají?

Sabinina sezení u psychologa dávají zabrat nejen jí, ale také jejím rodičům – Romanovi a Daniele. Bez obalu začínají pojmenovávat věci tak, jak je vnímají. Jaká překvapivá odhalení to přinese tentokrát? Minule byla hodně překvapená Daniela, nyní to schytá Roman. Od svých blízkých se dozví věci, které ho hodně zaskočí i raní. Až dosud netušil, jak ho Sabina vlastně vnímá, jak jeho odchod od mámy bere. O to větší to pro něj bude šok, až mu to Sabina otevřeně poví. Věděl, že je na něj kvůli tomu namíchnutá. Ovšem to, co si vyslechne, pro něj bude ještě daleko horší než její naštvání. Romana však hodně překvapí i Daniela. Nejen tím, co mu přizná, než na terapii vyrazí. Ale i tím, co udělá po sezení u psychologa. Čekal by cokoliv, ale tohle vážně ne. A nebude sám. Také Sabinu tím docela vykolejí. Najednou uvidí rodiče v úplně jiném světle než doposud. Co to udělá se vzájemnými vztahy v rodině? Čím Daniela šokuje Romana? A proč bude Roman opět lhát Tereze?

Ota se mámě opět vymluví ze společné večeře s Hedvikou. Puklické to už začíná být podezřelé, a tak zajde na výzvědy za Terezou a Davidem. Otevřeně se jich zeptá, jestli se mezi Otou a Hedvikou něco neděje. Tereza a David se snaží mlžit, jak jen to jde, ovšem Puklickou neoklamou. Hodně těžké chvilky dnes čekají také Romana, jemuž Sabina konečně otevřeně přizná, jak ho vnímá… Čím Romana překvapí Daniela? A proč bude Roman lhát večer Tereze?

Starosti s Tondou

Mirce začíná přerůstat přes hlavu péče o Tondu. V noci se kvůli němu pořádně nevyspí, ráno po ní Tonda navíc vyjede. Zaskočená Mirka sex odmítne s výmluvou na jeho mrtvici, ale je to pro ni poslední kapka. O něco později přizná Jirkovi, že to s tátou už nezvládá… Co je pro Tondu nejhorší? Co pro Mirku? A jak dopadne Rudolfova žádost o ruku?

Jáchym překvapuje

Mára se těší na první veřejný kvíz v Coolně. Čeká, že tam Monika a Adam budou s ním, ale Monika ho zklame. Kvůli projektu, který musí s Adamem narychlo dodělat pro jeho známého, se tam bohužel nedostanou… Co Márovi prozradí Jáchym? Jak je na tom Tony? A co Monika přizná Adamovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz