Ulice 26.4.2016 - 3022. díl

Jáchym Vršovický toho o sobě moc nenamluví. Přestože se docela sblížil s Márou, ani on o něm vlastně nic neví. Dnes ho však Jáchym hodně překvapí. Poprvé ho uvidí pořádně rozhozeného, poprvé se Jáchym neovládne. A v jeho případě z toho bude opravdu mrazit... Jedno z Jáchymových tajemství začne vyplouvat na povrch už tento týden. Co ho tak vykolejí?

Terezina a Matějova narozeninová oslava

Roman ráno nabídne Tereze pomoc s přípravou její a Matějovy narozeninové oslavy, zejména s nákupem proviantu. To Tereza neodmítne, zvláště když Roman iniciativně navrhne, že koupí i něco na koktejly.

Ve škole se Tereze přihlásí další pomocníci – David s Otou. Hlavně Ota tím rád odvede pozornost od jednoho ožehavého tématu, a to svého přiznání mámě, jak je na tom s Hedvikou. I když se Roman na Terezinu oslavu hodně těší, jakmile mu zavolá Sabina, všechno půjde stranou… Co se děje u Šámalových? A jak dopadne Terezina a Matějova narozeninová oslava?

Moničina zpráva dne

Monika si ráno přivstane, aby nechala vytisknout a svázat prezentaci, na které včera s Adamem dělali. Přestože jí na tom hodně záleží, hezké chvilce s Márou neodolá. Ten ji a Adama později na schůzku s klientem odveze. Snaží se jí být oporou, ovšem Monika ho už brzy zaskočí nečekanou novinou… S jakou zprávou se Monika vytasí? Co na to Mára? A čím oba dva hodně překvapí Jáchym?

Mastný zuří

Nadšený Lumír oznámí Jardovi, že jejich speciální koláčky jsou opět žádané. Tentokrát by jich měli napéct větší množství pro lesní školku, která pořádá den otevřených dveří. Výborně naladěný je dnes také Mastný. Jakmile mu ale Gábina prozradí, co je u ní nového, smích ho hned přejde… Proč se Gábina s tátou pohádá? Co se nezdá zapálené ochotnici Nyklové? A jak to vypadá se Světlaninou předvolební kampaní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz