Ulice 28.4.2016 - 3024. díl

Eddiemu Rambouskovi začíná paralelní vztah s kolegyní Zorou přerůstat přes hlavu. Ovšem to není nic proti tomu, jaké peklo ho čeká už tento týden. Stačí, aby mu Zora řekla novinku, kterou žádný nevěrník nechce slyšet. A aby toho nebylo málo, provalí se i jedno velké tajemství...

Eddie na nervy kvůli Zoře! Co jí slíbí?

Eddie je od středy jako na trní. Je, nebo není Zora těhotná? Čím déle nejistota trvá, tím větší muka Eddie zažívá. Na čem se už co nevidět se Zorou dohodne?

Eddie si připadá jak ve zlém snu. Od středečního oběda nemyslí na nic jiného než na Zoru. Co když ji opravdu přivedl do jiného stavu? Co bude dál? Moc rád by co nejdříve věděl, na čem je. A tak Zoře slíbí něco, co by za jiných okolností určitě neudělal…

Mastný se mstní Nyklům

Jen co se Šíma uvidí s dědou, hned si z něj začne utahovat, že má tykadla. Mastný to zpočátku bere jako hru, ale pak mu to začne být divné. Jen pořád netuší, co za tím vězí. Gábinu mu proto prozradí, že někdo vylepšil jeho plakát.

Mastného to pořádně namíchne. Něco takového si nemíní nechat líbit. Okamžitě to začne řešit s policií. A nejen s ní. Květa ho totiž navede na ďábelskou pomstu… Co Květa vymyslí? Jak si Vilma Nyklová svou rebelii odskáče?

Rozinina novinka

Rozina ráno zaskočí mámu informací, že je na víkend domluvená s tátou. Filip se hned přidá k ní, protože tátu už pár dní neviděl. Veronice to docela zkříží plány. Byla totiž domluvená se svým tátou, že za ním zajedou do Loučky. Zavolá proto Martinovi, aby se s ním dohodla, jak to udělají… Dokážou spolu Veronika a Martin už normálně komunikovat? A jakou novinku se dozví Rozina?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz