Ulice 29.4.2016 - 3025. díl

Čím déle je Martin Maléř od rodiny, tím větší obavy o manželství si dělá jeho žena Veronika. Je to už měsíc, co svému muži v slzách přiznala, že se před časem zamilovala do jiného. Nebyla mu nevěrná, vše dávno skončilo, ale Martinova důvěra ve Veroniku stejně vzala za své. Teď si s ní chce najednou promluvit, i když se právě tomu celou dobu vyhýbal. Proč? Veroniku napadne jediný důvod - rozvod...

Eddie v tom lítá

Eddie dorazí domů až hodně pozdě v noci. Bohužel nechtěně probudí Adrianu, takže si hned začne vymýšlet, kde celou dobu byl. Adrianě je to už ale podezřelé. Ráno Eddiemu bez obalu přizná, že ji v noci napadlo, jestli náhodou někoho nemá.

Eddie se pořádně zapotí při ujišťování, že nikdo další není. Adriana však není jediná, komu Eddie dluží vysvětlení. Také Matěje či Mikiho by zajímalo, jak se věci mají… Co všechno Miki odhalí? A proč začne Eddie lhát i Zoře?

Další ťafka pro Tonyho

Maminka Esterky, spolužačky Páti a Julie, pozve holky na oslavu dceřiných narozenin. Potěšená Digi ji ujistí, že holky na Esterčinu party určitě přijdou. O něco později Digi zaskočí zjištění, jak rychle se šíří drby o Tonym. Digi to začne dělat starost nejen kvůli Tonymu, ale i kvůli dcerám… Z čeho má Digi obavy? A co moc nepřidá na náladě Tonymu?

Nabídka po Rozinu

Veronika zajde se Zuzanou na oběd do hospody. Jen co vstoupí do lokálu, všimne si Martina, jak se vesele baví se Šárkou. Veronika má co dělat, aby pohled na ty dva ustála. Když jí navíc Martin vzápětí oznámí, že s ní potřebuje něco probrat, okamžitě ji napadne, že je to konec jejich manželství… Jak to bude dál s Martinem a Veroniku? A jak dopadne Rozinino setkání s fotografem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz