Ulice 2.5.2016 - 3026. díl

Pomluvy se šíří rychlostí blesku, zvláště pokud mají drbny tak pikantní téma, jako je pedofilie. Všichni vědí naprosto jistě, že je to pravda. Vždyť dotyčný už má cejch kriminálníka. Navíc hlídá děti své exmanželce - není tohle už samo o sobě podezřelé? Tentokrát však drby napáchají nedozírné škody, které se už přímo dotknou i dcer Digi Stránské, jež jsou údajnými obětmi obtěžování... Co všechno mohou nadrobit předsudky a křivé obvinění? Další velké sociální téma v Ulici, téma, ze kterého mrazí, protože se může stát komukoliv z nás...

Digi a Tony: Obavy se naplňují! Čemu všemu musí čelit?

Pro Digi i Tonyho to je jako noční můra. Obvinění, že Tony zneužívá dcery Digi, si začíná žít svým vlastním životem. Co je pro Digi nyní nejhorší? A co pro Tonyho? Digi se snaží tvářit, jako by se nic nedělo, ale tohle přetvařování ji stojí čím dál víc sil. Od chvíle, kdy se o nesmyslném obvinění Tonyho dozvěděla Vilma Nyklová, jí je jasné, že dříve nebo později si na ni a Tonyho začnou v Ulici ukazovat prstem. Jako by neznala informační kancelář Nyklovou, která celou kauzu ještě určitě jaksepatří nafoukne. Ale jak tomu čelit, i když je Tony nevinný?

Digi hodně zasáhla nedávná reakce Jardy. Od kohokoliv jiného by to čekala. U Jardy, o kterém si myslela, že na drby nedá, ji to však překvapilo. A již brzy bude postavena do situace, kdy se ocitne na hodně tenkém ledě. Páťa s Julií totiž budou chtít něco podniknout s Mirinkou i Tonym dohromady. Jak jim vysvětlit, že to není ten nejlepší nápad? A čeho se nyní Digi obává nejvíc?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz