Ulice 4.5.2016 - 3028. díl

Adriana a Zora opět tváří v tvář! Praskne to?

S tímhle Zora ani Eddie rozhodně nepočítají! Adriana se zničehonic objeví v realitce a okamžitě se dá do řeči se Zorou. Co se od ní dozví? A jak to ustojí Eddie?

Tohle Adriana moc nevychytá. Ve chvíli, kdy se to nejméně hodí, se rozjede za Eddiem do realitky. A první, na koho tam narazí, je samozřejmě Zora, která ji z pochopitelných důvodů zrovna dvakrát nemusí. Aby toho nebylo málo, Adriana s ní hned zapřede hovor. Jak to Zora zvládne? A jak vzápětí Eddie, jemuž pořádně zatrne? Jaká atmosféra panuje v realitce po rozchodu Eddieho a Zory?

Eddie se ráno probudí s obrovskou kocovinou. Adriana ho ale tentokrát nešetří. Okamžitě se začne vyptávat, proč je špatný chlap. Eddie má navíc i docela slušné okno, takže netuší, co všechno Adrianě včera večer navykládal.

Na setkání s Mikim si taky nevzpomene. Ke všemu ještě i zaspí, takže přijde pozdě na schůzku s klientem… Jak se bude k Eddiemu chovat Zora poté, co se s ní rozešel? Před čím ho bude varovat Matěj? A proč se Eddie chytne kvůli Zoře s Adrianou?

Divadlo s Bedřichem

Růža dá Anče dva lístky do divadla na dnešní večer, aby si vyrazili s Bedřichem. Trochu spiklenecky doufá, že tím napomůže k prolomení bariéry, kterou mezi sebou Anča a Bedřich stále ještě mají. Bedřich s Ondrou zatím povzbuzují nervózní Jindru, která jede do studia nazpívat vokály do jedné z jejich skladeb. Výsledek je později dost zaskočí… Vyjde Růžin plán? Proč bude mít Bedřich těžkou hlavu kvůli Jindře? A co Bedřicha i Anču docela vykolejí?

Otovo přiznání

Ota maluje v kabinetě ženský akt. Před matkou ho samozřejmě hbitě schová, ale před Davidem se mu ho ukrýt nepodaří. Navíc ho překvapí přiznáním, jež by právě od něj David ani v nejmenším nečekal. Ota se navrch rozhodne, že trochu zasáhne do života i Davidovi… K čemu se Ota odhodlá? A co má za lubem ohledně Davida?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz