Ulice 5.5.2016 - 3029. díl

Je květen, lásky čas. U někoho vypukne nečekaná recidiva lásky, jiný překvapí svým spiklenectvím. A někdo se konečně rozhoupne k naprosto překvapivé a šílené akci. Nepolapitelný Ota Puklický najednou zjistí, že bez Hedviky, se kterou se před pár týdny rozešel, to prostě není ono. Ale jak ji získat zpět? Jeden nápad by tu byl, na Otu dostatečně šílený, jak je jeho zvykem Zabere?

Ota začíná bojovat o Hedviku

Davida požádá o pomoc se zabalením svého obrazu, kterým chce na Hedviku zapůsobit. Jenže ještě dříve, než to stihnou udělat, objeví obraz Mojmír Kalina.

Kalina začne Otu okamžitě podezírat, že si jako modelku vybral jednu ze studentek. A samozřejmě to nenechá jen tak. Akční Ota se postará o pořádné překvapení i Davidovi. Už totiž ví, kde a jak mu sehnat tu pravou. Navíc na to půjde čistě vědecky… Co si Ota na Davida vymyslí? A jaké šance má u Hedviky?

Tanzanie je stále ve hře

Monika a Mára řeší cestu do Tanzanie. Monika pořád věří, že si to Mára ještě rozmyslí, protože taková příležitost, jakou mají nyní, se už nemusí znova opakovat. Nad ránem se kvůli tomu chytnou, ale později Mára Monice slíbí, že to přeci jen ještě zváží… K čemu Mára dospěje? A co Monice prozradí Lída o svém manželství?

Trapas s Růžou

Anča konečně Bedřichovi otevřeně přizná, proč se nepohodla s Helenou a proč s ní už nechce mít nic společného. Oba ale tuší, že Helena se jen tak nevzdá. Tomu ostatně napovídá i pohled, který Anče poslala z Indie. Podle Růži by Anča s Bedřichem nyní měli hlavně vyřešit své manželství. Anče znovu klade na srdce, že sexem v sexy prádle by se mnohé spravilo… Jaký trapas se právě Růže stane s Ančou a Bedřichem? Podaří se těm dvěma konečně nadobro zažehnat krizi ve vztahu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz