Ulice 6.5.2016 - 3030. díl

Rande naslepo? Pro Davida Kučeru, mladého učitele fyziky na gymnáziu, něco naprosto nepředstavitelného. Přesto se nechá svým kolegou a kamarády, tak vyhecovat, že se na tuto schůzku vypraví. Co kdyby to přeci jen vyšlo? Čiště vědecky vzato, jistá šance by tu byla. Dotyčná si ho totiž vybrala na feromonovém večírku...

Rande naslepo

Matěj se ráno shání po svém oblíbeném triku. Bětka opáčí, že skončilo ve špinavém prádle, což Matěje moc nepotěší. Ota je od probuzení jak na jehlách. Netrpělivě čeká, až se mu ozve Hedvika.

Ota stále věří, že na ni svým obrazem zapůsobí a získá ji zpět. Mojmír Kalina o tom tak přesvědčený není, Otovi ale fandí. Dokonce ho zachrání před Boženkou Puklickou, která chce Hedviku pozvat na sváteční nedělní oběd… Jak Hedvika na Otův obraz zareaguje? A jak dopadne Davidovi jeho rande naslepo?

Mirčino přiznání

Simona je trochu rozhozená, protože ji čeká česání nevěsty, což ji pokaždé dojme. Rudolfa to jen povzbudí v rozhodnutí požádat ji co nejdříve o ruku. A nebyl by to on, aby si nevymyslel něco speciálního. Bez Jirkovy pomoci se to však neobejde. Samotnému Jirkovi dělá v poslední době starost hlavně táta. Doma se jeho stav totiž vůbec nelepší… Co prozradí Simoně Mirka? Jak to teď u nich doma chodí?

Jáchymova nabídka

Monika domlouvá s mámou oslavu jejích narozenin. Zároveň přizná, že Tanzanii ruší, protože na ni s Márou nemají. Lídu zmínka o Tanzanii a Moničině projektu zaujme. Sestru požádá, aby jí dala nějaký dobrý tip na dovolenou pro ni a Honzu… Co Monice navrhne Jáchym? A co namíchne Máru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz