Ulice 12.5.2016 - 3034. díl

Předvolební kampaň v Ulici nabírá na obrátkách a rozhodně se při ní nejedná v rukavičkách. Světlana Nyklová, jednička na kandidátce Reálných žen, najednou bude muset čelit nenávistným výpadům proti cizincům v místech, kde se až dosud cítila jako doma. Kdo za nimi stojí? Kdo ji chce takhle poškodit? A jak se k tomu postaví její blízcí? Nejen Světlanu hodně překvapí některá odhalení...

Jean Claude po popíjení s Milošem

Pozdě v noci přitáhne Bedřich domů totálně opilého Jean Clauda, který neustál Milošovo tempo. Anča je na Miloše kvůli tomu naštvaná, protože nestihli s van Ruyterovými probrat, jak to bude dál se Skyler a Frantou.

Později Anča přizná Zuzaně, že Jean Claude není takový suchar, jak se zdá. Včerejší večer a noc začne brát s nadhledem stejně jako Franta a Skyler, kteří se pobaví na účet svých tatínků. Jean Claudovi ale po probuzení do smíchu moc není. Tak příšernou kocovinu už dlouho neměl. A navíc je na návštěvě… Čím dnes Anču překvapí Helena? Čím Anča zaboduje u Jean Clauda? A čím vyrazí dech Miloš Liškovým?

Útok na Světlanu

Jarda se nestačí divit, jak výnosný je byznys se speciálními koláči, které s Lumírem občas napečou. Bere to jako zábavu a odreagování, ovšem Lumír teď na pečení nemá ani pomyšlení. Musí se začít více angažovat v předvolební kampani, aby volby nedopadly pro jeho stranu naprostým fiaskem. Předvolební boj se nečekaně vyostří i u Světlany, která začne čelit nenávistným útokům… Jakým? Kdo má tohle svinstvo na svědomí? A proč se Nyklová pustí do Růži?

Další ťafka pro Tonyho

Tonymu se po Digi a jejích dcerách už tolik stýská, že se za nimi vypraví. Dává si ale velký pozor, aby ho nikdo neviděl. Setkání s nimi si však moc neužije. Holky mu totiž prozradí, jak to bylo doopravdy s Esterčinou narozeninovou oslavou. Jen co si to Tony vyslechne, uvidí rudě… Co Tony udělá? A čeho se teď obává Digi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz