Ulice 13.5.2016 - 3035. díl

Přesně toho se Digi Stránská tolik obávala, když se rozběhlo šetření ohledně anonymního udání, že její bývalý manžel a nyní dobrý kamarád zneužívá její šestileté dcery. Ona sama ví nejlépe, jaká to je blbost, ale jak to dokázat úřadům? A jak lidem, kteří se k Tonymu, holkám i k ní podle toho začínají chovat? Tonyho kauza si začala žít vlastním životem. A z následků opravdu mrazí...

Kolem Tonyho přituhuje

Matka Esterky zajde hned ráno za učitelkou Landovou kvůli Tonymu. Stěžuje si na něj, že ji včera obtěžoval. Incident dost zveličí a navíc důrazně požaduje, aby škola informovala rodiče, že se v její blízkosti pohybuje pedofil.

Odpoledne se s matkou Esterky náhodou potká ve škole Digi. A přituhne ještě víc, i když Digi by si kvůli dcerám přála pravý opak. Kauza si bohužel začíná žít vlastním životem a vymyká se všem zúčastněným z rukou… Jak v této situaci zareaguje učitelka Landová? A co bude poslední kapkou pro Tonyho?

Překvapivé odhalení

Novináři volají od rána Světlaně kvůli jejímu soukromí. Ta je z toho docela špatná, ale reaguje naprosto profesionálně. Nyklová později přitlačí ke zdi Urbanovou, aby z ní dostala, kdo napsal nenávistný vzkaz na Světlanin plakát. A to, co se dozví, ji hodně překvapí… Kdo vězí za útokem na Světlanu? A jak to Nyklovi vyřeší?

Eddieho rozchod se Zorou

Zora se i nadále chová, jako by se s ní Eddie nerozešel. Ten kolem ní našlapuje dost opatrně, ovšem to se nedá dělat donekonečna. Když mu Zora navrhne malou soukromou oslavu u ní doma, Eddie jí znovu oznámí, že mezi nimi je konec… Jak Zora zareaguje tentokrát? A čím Eddiemu zavaří Drbohlav?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz