Ulice 16.5.2016 - 3036. díl

Předvolání na policii, aby podal vysvětlení, Martina Maléře docela rozhodí. Nikdy neměl opletačky se zákonem, nic neudělal, tak proč najednou musí k výslechu? Už záhy se navíc dozví, že se nejedná o obyčejné svědectví. Bylo na něj totiž podáno trestní oznámení... Co Martinovi hrozí? A jak se to podepíše na vztazích v rodině?

Aféra se otáčí proti Landové

Digi i učitelku Landovou dost zarazí, když se před nimi Esterka zeptá maminky, jestli už smí kamarádit s Páťou a Julií. Esterčina matka už takhle složitou situaci vyhrotí ještě víc, když otevřeně řekne Digi, že nechce, aby se její dcera stýkala s někým, kdo má v rodině zvrhlého strýčka.

Učitelka Landová se pokusí zakročit, ovšem i jí už celá kauza přerůstá přes hlavu. Už to by Digi stačilo, aby měla den pod psa. Jenže incident ve škole je jen začátkem pořádně perného dne. Vzápětí se Digi totiž chytne i s Monikou… Proč se Digi a Monika pohádají? Co se děje s Tonym? A proč se Digi odpoledne sesype?

Zhrzená Zora ztrácí nervy

Adriana řeší od rána problémy s webem taneční školy. K tomu má i spoustu dalších povinností, takže to vypadá, že nestihne Eddieho oslavu. Zatímco ji to mrzí, Eddiemu se viditelně uleví. Přeci jen má ze setkání Adriany a Zory obavy… Jak je na tom Zora po kopačkách od Eddieho? Co všechno se na oslavě provalí? A kdo se dozví o Eddiem a Zoře?

Veronika na vedlejší koleji

Filip by rád opět něco podnikl s tátou, aby si ho užil. Nakonec se domluví i s Rozinou, že společně vyrazí na bazén. Filip se zeptá také mámy, jestli půjde s nimi, ale ta ho zklame. Musí šít, aby stihla dodělat zakázku. Martinovi však Veronika přizná, že to byla jen výmluva. Ráda by se k nim přidala… Co na to Martin? Proč Martina shání policie? A čím Martina a Veroniku zaskočí děda Josef?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz