Ulice 17.5.2016 - 3037. díl

Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Eddie nabízí výpověď

Adriana stále nemůže pustit z hlavy Zoru. Ráno požádá Eddieho, aby se jí za ni omluvil. Zároveň se zeptá, co se to s ní děje, ale Eddie jí pravdu nepoví. Dojde mu však, jak obrovskému tlaku Zora včera čelila.

Samotnému Eddiemu dnes není nejlépe. Obává se toho, co ho po včerejšku čeká v realitce. Drbohlav si ho kvůli Zoře podá hned ráno. Eddie mu přizná, jak to s nimi bylo, a nabídne svou výpověď. To Drbohlav odmítne, protože ho potřebuje. Důrazně ho však varuje, že to bylo naposled… Dokážou spolu Eddie a Zora po tom všem normálně pracovat? A co všechno dnes ohledně Eddieho a Zory odhalí Adriana?

Ota bojuje o Hedviku

Roman se dnes chystá za právníkem, aby trochu pohnul s rozvodem, než odjede na několikadenní služební cestu. Večer si chce ale užít Terezu, když se tak dlouho neuvidí. Ota řeší ve škole úplně jiný problém – jak získat nazpět Hedviku… Čím chce Ota zabodovat tentokrát? Jak Roman svůj blížící se rozvod vnímá?

Trestní oznámení na Martina

Martin přijde po grilování od policajtů docela převálcovaný a zároveň i naštvaný. Rodinu informuje, že za jeho předvoláním vězí fotograf Baloun, jenž na něj kvůli napadení podal trestní oznámení. A bohužel to pro něj nevypadá ani trochu dobře. Rozinu to hodně mrzí, protože si moc dobře uvědomuje, že je to kvůli ní… Co Martinovi hrozí? Co je pro Rozinu hodně těžké? A jak se to dědovi Josefovi vyvíjí s Radkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz