Ulice 19.5.2016 - 3039. díl

Maturity Mikiho třídy jsou za dveřmi, svaťák se pomalu chýlí ke konci, panika studentů roste každým dnem. Mají pocit, že vůbec nic neumí, že zákonitě musí rupnout. Jejich třídní učitelka Tereza Jordánová je v tom nenechá. Udělá pro ně mnohem víc, než by kdokoliv čekal. Nejen že jim pohovotě nabídne doučování ze svého předmětu. Dokonce se postará o to, aby to nevzdali před samotnou bitvou. A navrch jimi zařídí i jeden nečekaný bonus...

Pomstí se David Otovi?

Davidovi od rána telefonují studentky z fakulty, aby se k němu ohlásily na praxi. Ten už je na Otu pořádně naštvaný, protože nepochybuje, že je to jeho dílo. Chce si to s ním vyřídit, ale Tereza mu poradí oplatit mu stejnou mincí.

Ve škole si David Otu stejně podá, i když ten se hájí, že to myslel dobře. Tím však Davida namíchne ještě víc, a to právě ve chvíli, kdy by od něj potřeboval pomoc. A to nejen kvůli Hedvice. Tentokrát má ale Ota smůlu… Jak se David Otovi pomstí? A jak jsou na tom Terezini studenti jen pár dní před maturitou?

Starost o Skyler

Těhotná Skyler si dnes docela přispí. Po probuzení nemá ani moc chuť k jídlu, takže snídani příliš nedá. To se nelíbí starostlivé Anče, která by byla ráda, kdyby Skyler začala dodržovat kvůli budoucímu miminku zdravou životosprávu. A bohužel nezůstane jen u této ranní výměny názorů… Jak to vypadá s koncertem Bedřichovy kapely? A proč bude večer u Liškových dost velké dusno?

Přípravy na Afriku

Monika pomalu balí do Afriky. Na rozdíl od Máry to nepodceňuje, a nastudovala si vše možné, aby byla připravená na všechny eventuality. Oba dva musí vyrazit co nejdříve i na očkování, z čehož nemá Mára žádnou radost. Život jim navíc komplikuje i Tony… Proč se Mára a Monika kvůli Tonymu trochu chytnou? A jak Monika bere Jáchyma?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz