Ulice 30.5.2016 - 3046. díl

Martin Maléř se sice před necelým měsícem vrátil domů, ale svou manželku hned upozornil, že se vrací k dětem. Stále jí nedokáže odpustit, že se zamilovala do jiného. Miluje ji, ale každá její snaha o usmíření v něm jen jitří jeho rány. To moc dobře vnímají i děti, zejména syn Filip. Právě ten si pro rodiče vymyslí pořádné překvapení, od kterého si hodně slibuje.

Filipovo překvapení

Filip ráno požádá Rozinu, zda by mu nepůjčila nějaké peníze. Ta se okamžitě zajímá, jaký má průšvih. Filip ji ujistí, že tentokrát je vedle. Jedná se mu o rodiče, které by rád překvapil lístky na diskotéku, kde hrají devadesátky.

Filip si vzpomněl si, jak rodiče kdysi přiznali, že by je tato diskotéka lákala. Rozina ho ale nepodpoří. Podle nich to už mezi nimi nikde nebude jako dřív. Filip však stále doufá, že se rodiče přeci jen usmíří. A udělá všechno pro to, aby jim v tom pomohl… Jak Filipova akce dopadne? Mají ještě Martin a Veronika šanci?

Krize mezi Romanem a Terezou

Roman pošle Tereze fotky židlí, které by se mu líbily do jejich nového bytu. Pak jí zavolá, aby se domluvili na večer. Tereza má odpoledne sice sraz se svou třídou, ale slíbí mu, že přijde brzy. Ve škole je Tereza dost přešlá kvůli krizi, kterou s Romanem mají. Přizná, že se od páteční hádky neviděli. Ota moc nechápe, oč jí jde. Podle něj Roman přeci dělá všechno, co ona chce… Čím Ota zasáhne Terezu nejvíc? Jak dopadne Terezino setkání s Mikim? A podaří se Tereze a Romanovi zažehnat krizi?

Světlana očišťuje své jméno

Světlana se náhodou dozví do Denisy, že radnice tentokrát nebude pořádat žádnou akci ke Dni dětí. Vzhledem k blížícím se volbám se toho totiž nikdo nechce ujmout. Světlana přišla s Denisou hlavně probrat, jak budou postupovat dál v předvolební kampani. Musí co nejrychleji dostat mezi lidi vyjádření, jak to bylo doopravdy s Vasilem, a očistit Světlanino jméno. Moc času na to už nemají, navíc média, zdá se, o pravdu nestojí… Co Světlana a Denisa vymyslí? Jakého varování se Mastnému dostane od Lumíra? A čím Nyklovou raní Růža?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz