Ulice 1.6.2016 - 3048. díl

Roman Šámal a Tereza Jordánová se milují, on kvůli ní odešel od rodiny a za chvíli se bude rozvádět. Jenže je i nadále těsně svázán se svou rodinou a manželkou, která jím přes děti šikovně manipuluje. On si to ale neuvědomuje, zato Tereza to citlivě vnímá. Zlepší se tohle vůbec někdy? Tereza o tom už pochybuje, ale. Chce ji proto přesvědčit, že brzy už budou jen oni dva...

Den dětí v Ulici

Lumír i Světlana toho v noci moc nenaspí, protože Lexíkovi se klubou první zoubky. Ani to jim ale nezkazí dnešní den, na který se už moc těší – Lexíkův první Den dětí. Také Nyklová si chce dnešní den užít a zároveň i přispět, aby se vydařil.

S Lumírem se domluví, že kromě jeho speciálních koláčů budou rozdávat na akci, kterou se Světlanou v Ulici pro děti pořádají, i ty její klasické. V pohotovosti jsou od rána také Květa s Mastným, kteří dnešní den pojmou po svém… Jak se Den dětí v Ulici vydaří? Čím Lumír dojme Světlanu? A co trápí Vilmu Nyklovou?

Romanova žádost o ruku

Matěje i Davida hodně překvapí, když ráno potkají u Peškova domu Terezu. Ta se hbitě vymluví, že zaskočila za Gábinou, které není dobře. Matěj to neřeší, ale Davidovi hned dojde, kolik uhodilo. Tereza mu vzápětí i přizná, že u Gábiny spala už druhou noc… Co David nabídne Tereze? Jak Tereza zareaguje na Romanovu žádost o ruku? Má jejich vztah ještě šanci?

Skyler plánuje

Růža donese Anče kytičku pro Emu, kterou vypěstovali ve fóliovníku na zahrádce u domova důchodců. Anču to potěší, ovšem nedá jí to a Růže začne okamžitě radit, co dělat, aby se rostlinkám dařilo. Nakonec Růže slíbí, že se někdy zastaví u nich v domově, aby jim se zahradničením trochu pomohla… S jakou novinkou se dnes vytasí Jindra? A co si naplánují na léto Franta a Skyler?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz