Ulice 2.6.2016 - 3049. díl

Sedmnáctiletá Skyler van Ruyter rozhodně nebere své těhotenství jako nemoc. Nevidí jediný důvod, proč by se měla šetřit a odpočívat, když se cítí dobře. Naopak si plánuje docela akční prázdniny se svým přítelem Frantou Hrubým. A také teď je v jednom kole. Dnes se ale stane něco, co Skyler i Frantu hodně vyděsí. Něco, co by mohlo mít nedozírné následky...

Tereza se stěhuje

Tereza zůstala na noc u Romana, ale vrátit se k němu nehodlá. Vstane brzy ráno a pustí se do balení svých věcí. Romana to po probuzení zasáhne, už ji však nepřemlouvá. Jen jí nabídne pomoc s taškou. To Tereza odmítne.

Roman přesvědčí Terezu, aby si u něj nechala věci do odpoledne. Pro oba je to hodně těžké a hodně bolestivé. Gábině později Tereza prozradí, že ji Roman požádal o ruku a že odmítla. Je podle ní konec, i když Romana stále miluje… Opravdu to znamená definitivní konec? Čím Roman překvapí Terezu tentokrát? A čím ji zaskočí brácha?

Zhrzená Nyklová

Lumír a Světlana toho opět moc nenaspí kvůli Lexíkovi a jeho klubajícím se zoubkům. Lumír však i nadále odmítá matčin osvědčený recept – potřít dásně slivovicí. Růža se přižene za Nyklovou s obrovskou novinou, ovšem ta je uražená do morku kostí… Jaké dobré zprávy má Růža? Proč se s ní Nyklová rozkmotří? A čím překvapí Květa?

Komplikace u Skyler

Nadšená Skyler ráno prozradí Anče, co s Frantou plánují na léto. Anču to docela zaskočí, protože podle ní by měla být Skyler v klidu, ne cestovat vlakem po Evropě. Skyler ji však ujistí, že se cítí skvěle, proto nevidí jediný důvod, proč by se měla nějak šetřit. To se ovšem změní chvíli po Ančině odchodu. Skyler se totiž udělá dost zle… Co je se Skyler? Jak vážné to je? Proč si o ni budou dělat všichni starost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz