Ulice 3.6.2016 - 3050. díl

Co je Jáchym Vršovický vlastně zač? Drbny z Ulice právě tenhle tajemný host penzionu Květa hodně zajímá. Nic o něm nevědí, což jenom dráždí jejich zvědavost. Je to jen obyčejný alkoholik, jak si myslí Miluše Urbanová, která v penzionu uklízí? Anebo hrdina? Právě Urbanka totiž objeví v jeho odpadkovém koši něco, díky čemu na něj okamžitě změní názor...

Franta se postaví otci Skyler! Proč se do sebe pustí?

Jen co se u Liškových objeví rodiče Skyler, atmosféra zhoustne. Dokonce dojde i na slovní přestřelku mezi Frantou a Jean Claudem. Proč? A s jakým výsledkem?

Zdravotní potíže těhotné Skyler zamávaly nejen s Liškovými, ale také s rodiči samotné Skyler. Ti hned, jak se to dozvěděli, sedli do auta a vyrazili za dcerou. Chtějí ji nejen podpořit, ale také odvézt do Amsterodamu, aby ji prohlédla její gynekoložka, které důvěřují. Jenže jakmile přijedou k Liškovým, Skyler i ostatní zase rozhodí. A Franta se s otcem Skyler dokonce i pohádá. Co se stane? Franta, nebo Jean Claude? Který z nich si prosadí svou?

Van Ruyterovi si příjíždí pro Skyler

Anča a Bedřich jsou ráno docela nervózní kvůli příjezdu rodičů Skyler. Ti jeli celou noc, takže dorazí hodně časně. Jean Claude se okamžitě začne shánět po dceři. Také Justine by ráda Skyler co nejdříve viděla. Jenže Skyler a Franta mají ještě půlnoc.

Anča se pokusí van Ruyterovy uklidnit informací, že Skyler je v naprostém pořádku. Moc to však nezabere. Oběma se uleví až po přivítání s dcerou. Jean Claude se má ihned k odjezdu, což šokuje nejen Skyler a Liškovi, ale i Justine… Proč se Franta s otcem Skyler pohádá? Jak Frantovi dopadne dnešní písemka? A jak se Skyler cítí?

Volby jsou tu

Je to tu, pro Nyklovy, Mastného, Květu a další nastává den D. Právě dnes vypuknou komunální volby, jež rozhodnou, kdo bude vést radnici. Radek Mastný, Květa i Vilma Nyklová volby nebývale prožívají. Lumír se Světlanou jsou naopak nohama pevně na zemi… Co Nyklová vyvede? Co Květa jen tak neskousne? A jaké trapasy se stanou Radkovi Mastnému?

Jáchymova tajemství

Jitka a Olda odjíždějí hned ráno na společný wellness víkend. Jitka má klasickou cestovní horečku, čímž pobaví Moniku, která už za pár týdnů odlétá i s Márou do Tanzanie. S Márou právě absolvují sérii očkování, jež jim dávají docela zabrat… S jakou novinkou se pochlubí Monice a Márovi Jáchym? A co se u Nyklové provalí právě na Jáchyma?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz