Ulice 6.6.2016 - 3051. díl

Monika s Márou se už těší na večerní kvíz. Otázky se jim tentokrát díky Jáchymově pomoci opravdu povedly, a tak Monika hned pozve do Coolny i mámu s Lídou, se kterými se přes den sejde.

Monika a Lída při pohledu na rozesmátou mámu zkonstatují, že po wellness víkendu jen září. Jitka přizná, že si víkend náramně užila. Holky začnou sondovat, jestli si to užila i díky tátovi. Jitka je však zklame. Kvůli rozdílným procedurám se téměř neviděli… Co Jitka holkám zatají? Jak to spolu nyní s Oldou mají?

Světlanino vítězství

Lumír a Vilma Nyklová hned ráno gratulují Světlaně k vítězství ve volbách. Oba považují za hotovou věc, že bude starostkou, ale Světlana to tak jistě nevidí. Hodně ji překvapí, když o sobě dá po delší době vědět i Pavel Miller. Jenže úspěch ve volbách přinese už vzápětí také nečekané komplikace… Proč bude u Světlany a Lumíra večer dusno? A jak ponesou výsledky voleb Mastný a Květa?

Boj Landové

Tony opět vodí Páťu a Julču ráno do školy. Tentokrát se v šatně potká s učitelkou Landovou, jež mu připomene, že je třeba donést potvrzení od lékaře kvůli škole v přírodě. Oba zarazí Pátina reakce. Okamžitě totiž namítne, že k psychologovi už jít nechce… Čím Landová překvapí Tonyho? Jaký trapas se dnes Tonymu stane? A s čím se mu svěří Digi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz