Ulice 7.6.2016 - 3052. díl

V srpnu to už bude rok, co Digi Stránské zemřel její milovaný manžel Marek, otec jejich dvojčat, které teď sama vychovává. Jak dlouho ještě bude sama? Její bývalý manžel Tony Benda dělá všechno pro to, aby ji získal zpět. Ovšem o Digi má zájem i kriminalista Jiří Herman. A využije každé příležitosti, aby se spolu sblížili... Má u ní šanci?

Evžen Šmýd je zpět

Eddie si v poslední době Adrianu opravdu předchází. Dnes ji překvapil uvařeným obědem, ovšem za cenu nahromaděných pracovních mailů ve schránce. To se samozřejmě neobejde bez následků.

Drbohlav si s Eddiem domluví schůzku chvíli na to, co zasedne k mailům. A rozhodně s ním nechce jen přátelsky poklábosit u piva. Také Adrianu dnes zaskočí jedno setkání, na které nebude ani trochu připravená. Do Coolny za ní zajde Evžen Šmýd… Co je u Evžena nového? Kam se poděl? A jak tohle setkání Adriana ustojí?

Jáchymova tajemství

Jitka využije první příležitosti k tomu, aby se zeptala Moniky na Jáchymovu medaili. Překvapená Monika přizná, že o ní nemá ani tušení, natož aby věděla, za co ji dostal. Za nějaký čas se Jáchym jako na zavolanou u nich ukáže, aby s sebou vzal Máru na střelnici. A protože Máru doma nezastihne, navrhne Monice, aby s ním šla ona... Co všechno na sebe Jáchym prozradí? Co si navíc zjistí samotná Monika? Co všechno o sobě Jáchym tají?

Večer pro Digi

Tony se rozhodne chytit příležitost za pačesy a připravit Digi pořádné překvapení. Jeho kauza je dost sblížila, takže hodlá kout železo, dokud je žhavé. S Věrkou domluví na večer hlídání holek, s Monikou si dohodne, že za něj vezme službu, a pak se vrhne do příprav večera pro Digi… Co Tony vymyslí? A kdo dnes začne Digi nepokrytě balit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz