Ulice 15.6.2016 - 3058. díl

Franta se na své narozeniny už hodně těší. Plánuje, jak si je užije se Skyler, co všechno společně podniknout, jaká to bude skvělá narozeninová jízda, byť bez alkoholu. Samozřejmě nesmí chybět ani mejdan se spolužáky, kteří doteď netuší, čím si Franta a Skyler právě procházejí vzhledem k těhotenství Skyler. Ovšem bude stačit jedna jediná zpráva, aby bylo všechno jinak. Zpráva, kvůli které Skyler skončí v slzách…

Špatné zprávy od Skyler

Dominik a Viki domlouvají s Frantou jeho narozeninovou oslavu. Dominik předpokládá, že slušně zapaří, ale Franta žádnou divočinu neplánuje. Dominika zaskočí informací, že on ani Skyler určitě nebudou pít. Pravý důvod mu však neprozradí.

David vzápětí Frantu potěší zprávou, že mu dá ještě jednu šanci, aby si zlepšil známku na vysvědčení. Domluví se, že ho zítra ještě vyzkouší, protože jeho písemka nedopadla právě nejlépe… Jakou oslavu uspořádají Frantovi jeho blízcí? Co pro něj chystají? A jaké zprávy pro něj má Sklyer?

Vzpomínka na Richarda

Rozina a Lucie zažijí dost velký šok, když ráno přijdou do školy. Maturanti se totiž se všemi rozloučí připomínkou Richarda, jenž se už maturit bohužel nedožil. S holkami to docela zamává, když opět spatří jeho fotku na stejném místě jako před pěti měsíci, když tragicky zemřel… Jak to Rozina ustojí? A proč si bude Veronika dělat starost o svého tátu?

Jáchym v koncích

Namíchnutý advokát se hned dopoledne sejde s Jáchymem, aby mu pěkně od plic řekl, co si myslí o jeho včerejší akci. Ujistí ho, že tím si svou situaci jen ještě víc zhoršil. Jáchym se mu pokusí vše vysvětlit, jenže zákon mluví jasně. Hodně emotivní chvilky dnes zažije i Jitka, za kterou zajde Věrka, která nedokáže skousnout Márovu cestu do Afriky… Jaká je pravda o Jáchymovi? A jaké špatné zprávy se dnes dozví Monika?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz