Ulice 16.6.2016 - 3059. díl

Čím více je Rozina psychicky v háji, tím více kolem sebe kope a ubližuje svým blízkým, kteří netuší, co všechno se v ní právě odehrává. Navíc mají svých starostí dost, a to nejen kvůli manželské krizi. Dojde totiž k náhlé hospitalizaci jednoho z členů rodiny. U Maléřových je to opět jak v sopce těsně před výbuchem, takže je jen otázka času, kdy Martinovi opět povolí nervy. Co pro něj bude poslední kapkou? Rozinina nečekaná vzpoura…

Děda Maléř v nemocnici

Pro Veroniku nezačne den právě nejlépe. Hned ráno ji rozhodí zpráva, že táta skončil v nemocnici na interně. Okamžitě se za ním začne vypravovat. Martin jí nabídne, že ji do nemocnice odveze, ale Veronika to odmítne.

Veronika to nechce Martinovi komplikovat v práci, i když ji Martin ujistí, že by to pro něj žádné komplikace nebyly. Naloženo dnes dostane i Rozina, která kolem sebe kope čím dál víc… V kom má Rozina obrovskou oporu? Čím ji vykolejí máma? A čím Rozina namíchne tátu?

Nyklovi v zápřahu

Lumír a Světlana jsou v poslední době v jednom kole. Ráno si společně ladí harmonogram dne, kdo má jaké povinnosti a kdo a kdy bude mít u sebe Lexíka. Zatímco Světlana má nyní náročné období na radnici, Lumír se má co otáčet v pekařství. Rozjíždí novou divizi Zlých koláčů, takže toho má až nad hlavu. To se ale ani trochu nelíbí Nyklové... Co Vilmě Nyklové vadí? Jak to teď u Lumíra a Světlany chodí?

Jak je na tom Skyler?

David při hodině zkouší Frantu, jak se včera domluvili. Ten v tom ale pořádně plave. Přestože se David snaží a hází mu různá záchranná lana, Franta se vůbec nechytá. Tím Davida dost namíchne, protože předpokládal, že Franta přijde připravený a ještě si spraví známku z fyziky na vysvědčení. Jenže Franta má teď úplně jiné starosti. Je rozhozený ze Skyler, která se mu od včerejška neozývá… Co je se Skyler? Komu Franta nakonec prozradí, jak se věci mají? A jak se Bedřichovi povede písnička pro Jindru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz