Ulice 23.6.2016 - 3064. díl

Když se Simona Pavlicová vdávala poprvé, svatbu si moc neužila. Pepan si ji odvezl k oltáři na motorce hodně nečekaně a rovnou z práce, takže o nějaké předsvatební horečce nemohla být řeč. Teď to bude jiné. Simona bude svůj velký den prožívat naplno. Bude neskutečně šťastná, ještě víc zamilovaná, dojatá k slzám i nadšená, že se jí splní její sen. Ovšem ani tahle svatba se neobejde bez nečekaných komplikací, velkých překvapení, romantických vyznání či pořádné itálie…

Daniela triumfuje! Koho si vychutná?

Daniela si je jistá, že vítězství už má takřka nadosah, že se k ní Roman zase vrátí. Však si ten pocit taky náležitě užívá. Komu dá dost citelně pocítit svou převahu?

Daniela může slavit, opět dosáhla svého. Pravda, trvalo to déle, než si myslela, a úplné vítězství to také ještě není, ale teď už je to určitě jen otázka času, než se Roman zase vrátí domů. To ovšem neznamená, že by mu bez mrknutí okem neschválila návrh na rozvod. Naopak, právě teď se snaží být tou chápající spřízněnou duší, aby Romanovi rychle došlo, s kým chce být. Jakmile se však dostane z jeho zorného pole, shazuje svou masku a ukazuje pravou tvář. Koho tím dost zaskočí? Komu dá Daniela pocítit svou převahu?

Tereza je po včerejším setkání s Romanem převálcovaná ještě i ráno. V jednom má ale už jasno. Za tímto vztahem chce udělat s konečnou platností tlustou čáru a víc se k němu nevracet. Jenže to se jí tak úplně nepodaří. Ožehavé téma s ní o něco později opět otevře Matěj… Co Matěj přizná Tereze? Jak je na tom po včerejšku Roman? Čím zaboduje Ota? A jak dopadne Terezin a Davidův seskok padákem?

Svatba Simony a Rudolfa

Simonin a Rudolfův velký den je tu! Na oba ráno dolehne předsvatební tréma, ovšem u každého se projeví trochu jinak. Od obou to schytá chudák Pepan, jenž je poveze svým vypůjčeným veteránem na obřad.

Pepan totiž včas neodhadne situaci, což se mu okamžitě vymstí. A to bude jen začátek této svatby jako řemen, která bude zprvu vypadat naprosto idylicky. Obřad v přírodě v nádherném prostředí, počasí jak malované, co víc si přát? Novomanželům i hostům se ale vše už záhy začne vymykat z rukou… Co se stane? Kdo bude chybět, a kdo naopak přebývat? A jak tahle veselka vygraduje?

Co se děje s Vítkem?

Za týden začínají prázdniny, ale Vítek přesto chodí stále k Veronice na doučování. Vše proběhne jako obvykle, takže Veronika nemá důvod si myslet, že je něco v nepořádku. To se změní ve chvíli, kdy jí zavolá Vítkova učitelka, aby si promluvily… Co se děje? Co nepříjemně zaskočí Martina? A jak je na tom Veroničin táta, jenž před týdnem skončil v nemocnici?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz