Ulice 26.8.2016 - 3070. díl

Simona a Rudolf jsou přímo magnetem pro nejrůznější bizarní situace a trapasy. Stačí, aby k nim přišel na návštěu Rudolfův bratr Tonda Hložánek, a hned je o nadělení vystaráno. Je až neuvěřitelné, jak milý Toník dokáže ostatním osladit život, aniž by to sám nějak zamýšlel. Prostě se to tak nějak semele. A přesně to se stane i tentokrát, když udělá Rudolfovi a Simoně pořádnou čáru přes rozpočet... Co jim vyvede? A s jakými novinkami se tento vyhlášený záletník vrátí z vířivek z lázní?

Vydýchá Matěj nevěru?

Tereza si ráno dělá velkou starost o Matěje. Od včerejška, kdy nachytal Bětku s milencem, o něm nemá jedinou zprávu. Doma se od té doby neukázal, ani jí o sobě nedal vědět. David se pokusí Terezu uklidnit, ale moc se mu to nepodaří.

Až když se Matěj vrátí domů, Tereza si zhluboka oddechne. Matěj ji pro jistotu hned ve dveřích upozorní, že o Bětce se bavit nehodlá. Samotná Bětka se za ním později zastaví, aby se mu omluvila a v klidu si s ním promluvila… Co je pro Matěje nejhorší? Dá Bětce ještě šanci? A co bude hodně těžké pro Terezu?

Tondův další kousek

Simona má za sebou bezesnou noc. Bolest se navíc každým okamžikem stupňuje, takže Rudolf s ní už nediskutuje a hned ráno ji pošle ke svému známému zubaři. Simona se sice vrátí se spraveným zubem, ale bez koruny. V práci ovšem stále nechce přiznat, jak se věci mají… Jak maskuje finanční tíseň? A co Rudolfovi a Simoně vyvede Tonda Hložánek?

Návrat z Afriky

Monika a Mára dnes přiletí z Afriky. Oba jsou rádi, že jsou zase doma a můžou si konečně pořádně odpočinout. Zatímco na Monice není únava téměř znát, Mára je úplně vyřízený. A rozhodně to není jen kvůli dlouhému letu… Co se děje s Márou? Proč si o něj začne dělat starost jeho máma? A s čím se mu svěří Monika?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz