Ulice 29.8.2016 - 3071. díl

Přelom srpna a září bude v Ulici hodně nabitý. O prázdninové idylce si mnozí vaši staří známí už budou moci nechat jenom zdát. Čeká je totiž nový školní rok a návrat k povinnostem. Dojde ale i na setkání, při kterých to zajiskří, nenadálé zvraty a také na situaci, při které všem přítomným pořádně zatrne…

Co se děje s Jáchymem?

Monika je po návratu z Afriky jako vyměněná. Zatímco Mára se stále potýká s nevolností, Monika jen září a je plná energie. Dnes se zastaví v Coolně, aby zjistila, jak ji Tony během jejich nepřítomnosti vedl.

Tony Moniku mile překvapí. Ukáže se totiž, že je provozním na jedničku. Moc ji ale nepotěší zprávami o Jáchymovi. To Lída se blýskne daleko lepší novinkou, kterou Moniku hodně překvapí. Navíc ji obestírá i malé tajemství, jemuž by ty dvě rády přišly na kloub… Co se Monika dozví? Co se děje s Jáchymem? A jak jsou na tom po prázdninách Jitka a Olda, kteří spolu začali před létem tajně randit?

Návrat Adriany a Eddieho

Adriana a Eddie dnes konečně dorazí domů z dovolené. Pobyt v Itálii se jim nečekaně prodloužil, ale těm dvěma to v nejmenším nevadí. Vlastimila Peška a Amálii zasypou hromadou historek z cest. Na první pohled je vidět, jak těm dvěma společná dovolená prospěla. Zase to mezi nimi jiskří stejně jako v dobách, kdy spolu začínali chodit… Proč si dělá Amálie starost o Vlastimila Peška? A čím Eddieho moc nepotěší Miki?

Simonina sázka na štěstí

Na Simonu a Rudolfa se po dlouhé době konečně usměje štěstí. Rudolf dostane novou zakázku, Simona zase najde bonboniéru, kterou jim dala jako svatební dar Markéta. Místo pralinek v ní ale objeví hromadu stíracích losů. Věčná optimistka Simona věří, že je to dobré znamení, a tak se okamžitě pustí do jejich stírání… Kolik Simona vyhraje? Čím moc nepotěší Rudolfa? A jak to teď spolu mají Tonda a Mirka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz