Ulice 30.8.2016 - 3072. díl

Vlastimil Pešek je v poslední době v jednom kole, přestože si už nějaký čas užívá důchodu. Jenže na zahálení na chalupě není čas. Adrianin děda se musí postarat o činžák, navíc mu právě teď začíná vrcholit rybářská sezona. Sečteno a podtrženo – Vlastimil Pešek už nějaký čas jede na doraz. A to se mu již brzy šeredně vymstí. Nečekaně totiž zkolabuje právě u Adriany… Co se stane? A jak vážné to s ním bude?

Adriana se opět setkáva s Evženem

Adriana se po pár týdnech zase vidí s tátou. Setkání je zpočátku trochu rozpačité, ale ti dva rychle najdou společnou řeč. Adriana na tátu hned vychrlí spoustu otázek, takže Evžen má co dělat, aby je všechny postupně zodpověděl. Navíc pro ni má několik báječných novinek.

Evžen před dcerou, nezastírá, že to nyní nemá jednoduché. Okamžitě ji však ujistí, že nepřišel proto, aby z ní tahal peníze. Evženova návštěva později nemile zaskočí Vlastimila Peška, který mu po předcházejících zkušenostech už nevěří ani pozdrav… Proč Pešek zkolabuje? Jak vážné to s ním bude? A kdo si to bude hodně vyčítat?

Další rána pro Jáchyma

Monice to nedá. Jen co se uvidí s mámou, začne vyzvídat, jak to je s její novou známostí. Jitku tím pořádně zaskočí, protože takový výslech vůbec nečekala. Z odpovědí šikovně vybruslí a Moniku ujistí, že pokud by si někoho našla, určitě by to netajila. Moničino podezření tím sice nerozptýlí, ale aspoň utne další otázky. Od Moniky se pak Jitka vypraví rovnou za Oldou, aby mezi nimi bylo jasno… Na čem se Jitka s Oldou domluví? Jaký průšvih Jitka kvůli Oldovi má? A čím Moniku a Máru zaskočí Jáchym?

Tony boduje

Digi se přes léto docela skamarádila s Gábinou, její dcery zase se Šímou. Dnešní náhodné setkání proto všechny potěší. Zatímco děti si spolu zahrají pétanque, holky probírají blížící se první školní den. Z něj má nahnáno hlavně Gábina, jejíž Šíma jde poprvé do školy… Z čeho má Gábina obavy? Na čem se domluví s Digi? A čím dnes u Digi zaboduje Tony?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz