Ulice 31.8.2016 - 3073. díl

Proč si občas zakazujeme lásku? Digi Stránská si jednoduše myslí, že někoho tak skvělého, jako byl její před rokem zesnulý manžel, už zřejmě nepotká. Těsně před prázdninami sice strávila noc se sympatickým kriminalistou Jiřím Hermanem, jenže od té doby se už neviděli. Setkají se zcela nečekaně až na samém konci prázdnin. Oba shledání dost zaskočí, ale zároveň i potěší. Jak to spolu nyní mají? Byl to tehdy jen úlet, nebo se jedná o osudovou přitažlivost?

Peškův návrat z nemocnice

Amálii a Adrianu hned po ránu pořádně zaskočí Vlastimil Pešek. Zničehonic se totiž objeví doma. Obě ho hned začnou podezírat, že z nemocnice utekl, ale to Vlastimil popře. Ujistí je, že ho po vizitě normálně pustili, protože mu nic není.

Kolaps byl jen následkem vyčerpání. Samotného Vlastimila Peška kolaps nepříjemně zaskočil. Před Adrianou to nepřizná, ovšem Amálii se svěří, co je pro něj nyní nejhorší. Navíc se začne chovat jako hodně nezodpovědný pacient. A to jen proto, aby nemusel jít s pravdou ven… Co Vlastimil Pešek vyvede? Kdo a čím ho dost rozhodí?

Nečekané setkání s Hermanem

Šťastný Tony se hned ráno pochlubí Márovi svými barmanskými úspěchy v klubu. Za jediný večer si tam i docela slušně vydělal, takže by to rád oslavil. Chce udělat radost hlavně Digi, zapůsobit na ni nějakým originálním dárkem. Je si jistý, že je to už jen otázka času, kdy se k sobě zase vrátí. Nakonec vymyslí dárek, kterým Digi vyrazí dech… Čím Tony překvapí Digi? Jak dopadne dnešní nečekané setkání Digi a Jirky Hermana? Jak to spolu ti dva nyní mají?

Špatné zprávy z Amsterodamu

Jindra navrhne Ondrovi a Bedřichovi, aby si koupili kapelní auto. Dokonce už má i jedno vyhlédnuté. Podle ní je pro ně jako stvořené, navíc za hodně příznivou cenu. Když ale s Ondrou auto přivezou k dílně, Jarda s Bedřichem na ně zůstanou v první chvíli nevěřícně zírat… Co Jindra sežene? A čím Franta hodně vykolejí Anču a Bedřicha? Co je nového u těhotné Skyler?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz