Ulice 1.9.2016 - 3074. díl

Tento den je u školáků asi tím nejméně oblíbeným. Aby taky ne, když jde o první školní den, jenž udělá definitivní tečku za prázdninovou pohodou. Najdou se ale i výjimky. Malý Šíma se třeba do školy těší, protože do ní vyrazí poprvé. A to znamená, že už je velký kluk. Navíc tam má dvě kamarádky druhačky, se kterými se rozhodně neztratí. Zato Frantovi se do školy moc nechce. Raději by byl s těhotnou Skyler, jež se však během prázdnin hodně změnila. Co za tím je? A proč o ni mají všichni obavy?

Filip se začíná zajímat o spolužačky

Filipovi se první školní den nebývale vydaří. Máma mu ráno udělá přímo královskou snídani, což mu okamžitě zvedne náladu. Ve škole ho pak hodně potěší setkání se spolužačkami Martinou a Petrou.

Filip najednou uvidí spolužačky jinýma očima. Hned přikývne na jejich návrh, že by se s dalšími spolužáky sešli i odpoledne. Navíc si dá opravdu záležet, aby mu to seklo… Jakou novinkou zaskočí své kamarádky Viki? Co všechno začne Filip vyvádět? A kdo okouzlí Lucii a Viki?

Hermanova parťačka, Tonyho naděje

Tony si samozřejmě nenechá ujít první školní den Páti a Julie. Spolu s Digi holky doprovodí do školy a povzbudí před novým začátkem. Zkušené druhačky se před školou hned ujmou prvňáka Šímy, aby mu ten první školní den co nejvíce ulehčily. Tonymu se dnešní den nečekaně vydaří i co se týče práce v Coolně. Monika ho totiž natrvalo udělá provozním baru, což si samozřejmě žádá oslavu. Také Digi dnes čeká jedno velké překvapení. Nečekaně se seznámí s Hermanovou parťačkou Karlou… Co Digi docela zaskočí? Jakého brouka do hlavy jí nasadí Gábina? A čím udělá Digi radost Tonymu?

Krize mezi Frantou a Skyler?

Anča nemoha samou starostí o těhotnou Skyler ani pořádně dospat. Nejraději by jí hned zavolala, ale Bedřich jí to rozmluví. Starosti si dělá také Franta. Ve škole je nebývale zamlklý, o Skyler a svém pobytu v Amsterodamu se s ostatními raději moc nebaví. A není to jen kvůli zdravotním komplikacím, které teď Skyler má… Jak na tom Skyler je? Co se Anča dozví od Justine? A co nakonec doma přizná samotný Franta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz