Ulice 5.9.2016 - 3076. díl

Hned na začátku školního roku se dočkají Tereza, David i jeho třída jednoho velkého překvapení. Zničehonic se objeví nový student Tobiáš, jenž bude na první pohled jiný než jeho spolužáci. O to větší vzbudí zvědavost. Proč nastoupí právě na jejich gymnázium? A proč se ocitne zrovna v Davidově třídě? Kolem nového studenta se vyrojí hned spousta otazníků. Dostanou na ně všichni i odpověď?

Jak to spolu mají rozina a Oskar

Viki s Luckou probírají ve škole největší novinku dne – Rozinu a Oskara. Obě by moc zajímalo, jestli Rozina s Oskarem chodí a co se u ní dělo v pátek večer po odchodu Viki. Jen co se Rozina objeví ve dveřích třídy, Viki za ní proto vyrazí na výzvědy.

Rozině se do debaty na toto téma moc nechce, ale Viki na ní okamžitě pozná, že je zamilovaná až po uši. S Oskarem se Rozina nečekaně uvidí hned po škole, kdy ji překvapí neplánovanou schůzkou… Co spolu podniknou? Proč kvůli tomu bude nervózní hlavně Martin? A čím Rozinu zaskočí Veronika?

Záchrana Jáchyma

Moniku a Máru v noci vykolejí Jáchymova noční můra. Oba dva mají co dělat, aby ho uklidnili. Monice se Jáchym ráno svěří, co se mu zdálo, s Márou to ale probírat nechce. Ten se vzápětí znovu předvede jako jeho anděl strážný. Také Monika se snaží Jáchymovi pomáhat, jak jen může. A dnes pro něj udělá opravdu hodně… Co se děje s Jáchymem? Co všechno pro něj dnes Mára a Monika udělají a s jakým výsledkem?

Nový student

Terezu čeká ve škole jedno velké překvapení. Do Davidovy třídy přibude nový student, aniž by o tom Tereza nebo David věděli. Oba by proto hodně zajímalo, kde se tu tak najednou vzal a proč zrovna v Davidově třídě. Samotný David dnes bude mít i trochu jiné starosti než jen ty pedagogické. Podle Oty je nejvyšší čas, aby si konečně našel holku… K čemu se David odhodlá? Proč si s Terezou dělají starost o Matěje? A jak je to s novým studentem v Davidově třídě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz