Ulice 6.9.2016 - 3077. díl

Matěj si bude připadat jak ve zlém snu. Před ostatními se snaží dělat, že je nad věcí, ale vyrovnat se s Bětčinou nevěrou pro něj nebude jednoduché. Moc mu to neusnadní ani fakt, že s Bětčiným milencem se denně potkává. Navíc bude muset nečekaně řešit ještě jeden dost velký problém. Jaký? A jak všechny jobovky ustojí?

Setkání Veroniky a Ryby

Monika a Mára jsou rádi, že se u Jáchyma věci konečně pohnuly správným směrem. Samotný Jáchym je ale ze setkání s dcerou za přítomnosti kurátorky hodně nervózní. Aby se uklidnil, zajde se na chvíli projít.

Když se Jáchym znovu objeví, Monika se neudrží a sjede ho jako malého kluka. Ucítí z něj totiž alkohol. Okamžitě ho začne dávat do kupy, aby byl na setkání s dcerou fit… Co všechno Monika pro Jáchyma udělá? Proč i jí nakonec rupnou nervy? A čím docela vykolejí mámu?

Pravda o Matějovi

Matějovi se ráno evidentně nechce do práce. Tereze ihned dojde, že je to kvůli Bětce, což Matěj i přizná. Dokonce již začíná uvažovat, že zajde za Admirálem, aby nepříjemnou situaci nějak vyřešil. Odpoledne však Tereza zjistí, že jí Matěj neřekl celou pravdu. Tu se dozví až od Bětky… Co se děje ve firmě? Co Matěj zamlčel Tereze? A co si pro sebe nechá pro změnu ona?

Další ťafka od Skyler

Frantovi se naskytne příležitost jet se školou do Vídně. K velkému překvapení Viki se jí okamžitě chytne. Když se ale odpoledne pochlubí Skyler, přijde nečekaně studená sprcha. Reakce Skyler zaskočí dokonce i Bedřicha, jenž část jejich rozhovoru náhodou zaslechne… Čím Skyler rozhodí Frantu? Co si o tom myslí Bedřich? A jak to vidí Anča?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz