Ulice 7.9.2016 - 3078. díl

Rozchod s Romanem byl pro Terezu před prázdninami hodně bolestivý, i když ho sama iniciovala. Došlo jí, že pokud by spolu zůstali, jejich život by se vždy podřizoval jeho dětem a exmanželce Daniele. Takhle však Tereza žít nechtěla. Přestože se s rozchodem přes léto už vyrovnala, je to pro ni stále hodně citlivé téma. Proto ji i tolik zasáhne setkání s Romanovým synem Oliverem, jenž ji stále považuje za kamarádku. Co všechno se od něj Tereza dozví? Co ji raní nejvíc?

Matěj na dně

David, jenž dostal kopačky před rokem, velmi dobře ví, čím si nyní prochází Matěj. Terezu moc nepotěší prognózou, že bude ještě hůř. Samotný Matěj je ráno plný optimismu. Tereze a Davidovi se pochlubí, že už přišel na to, jak vyřešit dusno ve firmě.

Matěj se chystá domluvit s Admirálem na svém přeložení na nově otevřenou pobočku. Dokonce se zdá, že by jí mohl i šéfovat. Svým způsobem zásadní setkání dnes čekají také Terezu a Davida. Zatímco u Terezy je neplánované, David si naopak plánuje pomalu každou minutu, aby všechno klaplo… Co se Tereza dozví od Olivera a co to s ní udělá? Jak dopadne Davidova schůzka s Alenou? A co Matěje srazí na dno?

Na stopě radničního podvodu

Světlana ráno zmíní příhodu z radnice, ale Lumír jí dá okamžitě důrazně najevo, že doma nechce o politice nic slyšet. Naopak stočí hovor k blížícím se Lexíkovým narozeninám Rád by mu nechal upéct nějaký speciální dort, ale Světlana to zamítne. Lexíkovi chce udělat dort sama. Ostatně dort se chystá péct i babička Nyklová, která dnes Lumíra moc nepotěší. Má pro něj jednu nepříjemnou novinku… Co Nyklová Lumírovi oznámí a jaká bude jeho reakce? A jakému podvodu na radnici je na stopě Světlana?

Jindřino překvapivé vyznání

Ondra hned ráno líčí Bedřichovi, jak včera dopadl s Jindrou. Moc neví, na čem je, proto požádá Bedřicha, aby na Jindře nenápadně vyzvěděl jeho šance. Bedřich se na to zpočátku moc netváří. Kvůli Ondrovi se nakonec obětuje a ožehavé téma přeci jen otevře. Jenže už vzápětí toho začne hořce litovat… Co se Bedřich dozví? A jak chce Franta řešit krizi se Skyler?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz