Ulice 22.9.2016 - 3089. díl

Adriana Pešková dospěje k rozhodnutí, jímž šokuje nejen svého nastávajícího Eddieho Rambouska, ale také biologického otce Evžena Šmýda, ke kterému si pracně hledá cestu. Do života jí vstoupil teprve před rokem, a bylo to hodně dramatické. Evžen rozhodně nepatří do kategorie táta snů, spíš naopak. Kvartální alkoholik, jenž Adrianu i celou její rodinu ještě před pár měsíci obelhával, se nyní snaží napravit, co zpackal. Chce začít znovu bez závislosti na alkoholu. Adriana pro něj hodně znamená, ale jak se zdá, on pro ní ještě víc. Čím Adriana všem vyrazí dech jen pár týdnů před svým velkým životním krokem?

Co je s Márou?

Mára je ráno hodně přešlý. Stále mu není dobře, chystá se na kliniku na další vyšetření. Monika je mu oporou, zároveň si však dělá starost o Jáchyma. Máru docela překvapí, když mu Monika prozradí, že se včera večer ještě jednou zastavil v Coolně.

Na rozdíl od Moniky Mára Jáchyma nelituje. Celkem jasně vidí, kde je Jáchymův problém. To ale neznamená, že by se na něj vykašlal. I on se nyní snaží Jáchyma podpořit. Samotný Jáchym se rozhodne svoji situaci dost radikálně řešit. Vypraví se za rodiči exmanželky, aby zjistil, kam zmizela i s jeho dcerou… Co se Jáchym dozví? K čemu se odhodlá? Co je s Márou? A co docela zamává s Jitkou?

Vendula opět překvapí

Nyklová žije svou novou rolí. Poctivě se učí text, jenže tentokrát to nějak není ono. Růža totiž dává přednost randění s Reném, což Nyklová dost špatně nese. Zatímco na Růžu je Nyklová docela naštvaná, z Venduly je nadšená čím dál víc. Jakmile se od ní dozví, v jakých podmínkách nyní žije, okamžitě to začne řešit s Lumírem… Co Nyklová vymyslí? A čím Vendulu zaskočí Zuzana?

Adrianino šokující rozhodnutí

V Eddiem to od včerejška docela vře. Hned dopoledne zajde Adrianiným dědou, aby mezi sebou měli jasno. Toho trochu překvapí, když na něj Eddie zhurta spustí, že o dům si opravdu nemusí dělat starosti, protože kvůli němu si Adrianu nebere. Takovou reakci na svůj svatební dar Vlastimil Pešek vážně nečekal… Na čem se Eddie a Vlastimil Pešek dohodnou? Co dnes Adrianě prozradí Evžen? A čím Adriana šokuje Eddieho i Evžena?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz