Ulice 23.9.2016 - 3090. díl

Co se snaží přede všemi utajit nová posila pekařství, mladá Vendula Maříková? Chová se čím dál podivněji a podezřeleji, čehož si všimá hlavně její kolegyně Zuzana Hrubá. Dnes se navíc stane něco, co bude právě pro Zuzanu poslední kapkou. A tak na milou Vendulou udeří: "O co ti jde? Proč právě Nyklovi a Lumír?" Vendulina odpověď jí ale doslova vyrazí dech. Čekala by cokoliv, ovšem to, co uslyší, bude opravdu hodně silná káva...

Prosadí si Adriana svou?

Adriana zajde hned ráno popřát dědovi k narozeninám. Vzápětí mu ale zkazí náladu informací, že se rozhodla nechat si zapsat Evžena do rodného listu jako otce. Vlastimil Pešek začne okamžitě podezřívat Evžena, že se to zrodilo v jeho hlavě, aby se dostal k majetku.

Zaskočenou Adrianu děda upozorní, jaké následky by takový krok mohl mít. Adriana se však Evžena zastane. Pokusí se dědovi vysvětlit, co ji k takovému rozhodnutí vedlo, jenže Pešek tentokrát nechce nic slyšet… Jak dopadne nečekané setkání Vlastimila Peška a Evžena? A jak se Adriana nakonec rozhodne ohledně Evženova zápisu do rodného listu?

Vendulino přiznání

Vilma Nyklová zase jednou ukáže, že má srdce na pravém místě. Vendulu překvapí nečekanými dary, jež jí aspoň trochu zpříjemní život na ubytovně. Současně na ni začne apelovat, aby si co nejdříve našla jiné bydlení. To ovšem není tak jednoduché, jak se zdá. Přestože den začne téměř idylicky, pro Vendulu se později změní v horor… Co se stane? A co všechno nakonec nešťastná Vendula přizná?

Herman překvapuje

Jitčina zmínka, že se opět uvidí s Oldou, zaujme jak Digi, tak i Simonu. Jitka se jim nakonec svěří, že s Oldou spolu zase chodí. Na rozdíl od ní to Digi tak jednoduché nemá. Další setkání totiž nechává na Jirkovi Hermanovi. A ten se jí zatím neozval… Co Herman přizná kolegyni Karle? Čím překvapí Jitku? A jak na to zareaguje Digi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz