Ulice 27.9.2016 - 3092. díl

Dnešek se nesmazatelně zapíše do paměti mnoha obyvatel Ulice. Stane se totiž něco, co je připraví o pocit bezpečí v místech, kde mají domov, něco, co jimi pořádně otřese. Navíc se to neobejde bez oběti, ze které všem zatrne. Přitom začátek dne bude stejný jako kterýkoliv jiný všední den. Ovšem jen do chvíle, než se ozve výstřel. Co všechno by člověl udělal jinak, kdyby mohl jen na okamžik nahlédnout do budoucnosti? Jak málo občas stačí k tomu, aby došlo k tragédii, jež poznamená spousty životů?

Střelba v Ulici

Monika se hodně podiví, když se dozví, že Jáchym od nich včera večer bez rozloučení odešel. S Márou se shodnou na tom, že se Jáchym choval opravdu divně a že je teď potřebuje. Monika se mu snaží dovolat, ale marně. O to větší starost si o něj dělá.

Mára v tom nechá Moniku bohužel samotou, protože mu Olinka dohodí kšeft, který se podaří tak jednou do roka. S klientem pojede na otočku do Mnichova, takže se vrátí až pozdě v noci. Když Monika později na Jáchyma náhodou narazí venku před hospodou, dost jí zatrne… Čím Jáchym vykolejí Moniku? Co bude spouštěčem tragických událostí v hospodě? Jaké budou mít následky pro Jáchyma a jaké pro Moniku?

Rande Digi a Jirky Hermana

Digi si hned ráno domluví s Věrkou na odpoledním hlídání holek, aby mohla jít na rande s Jirkou Hermanem. Věrce však pravý důvod neřekne. Aby se vyhnula nepříjemným otázkám, raději se vymluví, že musí vyřídit pár věcí na úřadě. Jitka jí její rafinovanost jen schválí. Spiklenecky jí pak slíbí, že jí bude držet palce, aby vše klaplo… Jak se rande Digi a Jirky Hermana vyvine? Dají se ti dva konečně dohromady? A co oba pořádně zaskočí?

Martinův osudný den...

Filipa nadchla lukostřelba, a to nejen kvůli Martině. S tátou se domluví, že odpoledne zajedou kupit do bazaru luk, aby měl vlastní. Martin se nakonec uvolní z práce dřív, než předpokládal. S Jardou zajdou na pozdní oběd k Henrymu, Martin si pak dá v hospodě ještě jedno pivo. Těsně než vyrazí za Filipem, dojde k dramatickým událostem, jež se neobejdou bez vážného zranění… Jak moc zlé to s Martinem bude? Co všechno se v hospodě semele? A jak na tom budou Martinovi blízcí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz