Ulice 28.9.2016 - 3093. díl

Je to jako zlý sen. Najednou sedíte před operačním sálem, minuty se zoufale vlečou, a vy se jen modlíte, aby bylo všechno jako dřív. Čekáte, až se konečně otevřou dveře, ale zároveň se tohoto okamžiku obáváte. Jaký bude ortel lékařů, až vyjdou ze sálu? Čím déle trvá nejistota, tím více se bojíte. Co když operace nedopadne? Co když navždy ztratíte toho, koho milujete, jen proto, že se ocitl v nesprávný okamžik na nesprávném místě? Právě takovým peklem si dnes projde několik vašich starých známých z Ulice, jejichž blízký bojuje o život.

Přežije Martin?

Veronika, Radka a Rozina čekají nekonečné hodiny v nemocnici, jak dopadne Martinova operace. Čím déle to trvá, tím je Veronika zoufalejší. Radka, zkušená vrchní sestra, jí je nyní obrovskou oporou.

Radka ví, jak Veroniku uklidnit, ale na něco je i ona krátká. Veronika se totiž dozví od primáře, jenž Martina operoval, šokující zprávy. Hrozí, že Martin už nikdy nebude v pořádku... Jak vážné to s ním je? Co tahle zpráva udělá s Veronikou a její rodinou? Kdo koho drží nad vodou? Kdo pomůže v těžkých chvílích Rozině? A jaké nečekané komplikace ještě nastanou?

Jak je na tom Monika?

Mára se vrátí z Mnichova až pozdě v noci. Moniku ale doma nenajde. Jen vzkaz od Oldy, aby se ozval. Teprve teď se Mára dozví, co se v hospodě stalo. Jenže i Jitka s Oldou mají zprávy zprostředkované od Nyklové. Jedno je ale jisté. Moniku si odvezla policie spolu s Jáchymem. Navíc Márovi nechce na policii nikdo nic říct, takže nemá tušení, co s Monikou je, proč je tam tak dlouho… Jak je na tom Monika? Co pořádně namíchne Máru? Co všechno se dozví o událostech v hospodě? A jak na tom je Jáchym?

Gábina v slzách

Dramatické události v hospodě hodně otřásly i Matějem, Terezou a Davidem. Rádi by se dozvěděli něco víc, protože k Henrymu sami občas zajdou. Navíc se střílelo jen pár metrů od jejich domu. Matěj se nakonec vypraví pro čerstvé pečivo k Nyklové, která je zaručeným zdrojem informací. A to, co se dozví, všem vyrazí dech… Proč se sesype Gábina? Co Terezu a Davida zasáhne nejvíc? A kdo je hodně překvapí svou oporou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz