Ulice 29.9.2016 - 3094. díl

Frantovi Hrubému je sedmnáct, ale řeší problémy, kterých by se zalekli i třicátníci. Právě teď bojuje o svou osmnáctiletou těhotnou přítelkyni, o svou budoucí rodinu. Krize mezi ním a Holanďankou Skyler se tak vyhrotila, že to vypadá na rozchod. Jenže právě s tím se Franta nehodlá smířit. Pokud je tu ještě nějaká šance Skyler přesvědčit, že společně to zvládnou, udělá cokoliv, aby ji nepromarnil. Ale co když je už pozdě?

Setkání Veroniky a Ryby

Josef a Radka se snaží být oporou Veronice i jejím dětem, jak jen mohou. Ráno se za nimi opět zastaví, aby je povzbudili a uklidnili. Podle Radky má postřelený Martin to nejhorší za sebou.

Veronika si ale stejně dělá o Martina obavy, protože je od včerejška v umělém spánku. Rozina se ve škole svěří Viki nejen s tím, jak na tom její táta je, ale prozradí jí i to, že se včera poprvé milovala s Oskarem. Jakmile o něm začne mluvit, celá se rozzáří. Navíc jí mamka později zavolá dobrou zprávu z nemocnice… Jak na tom Martin je? Co Veroniku, Filipa i Rozinu hodně vyděsí? A jaké bude dnešní setkání Roziny a Oskara?

Davidovo rande

Matěj se vyrovnává s rozchodem a vyhazovem z práce po svém. Celou noc pařil na svém notebooku. Ten už ale pomalu vypovídá službu, takže Matějovi ráno dojde trpělivost a místo snídaně vystřelí ven. Terezu to namíchne, David se však Matěje zastane… Čím Matěj pořádně zaskočí Terezu? A jak dopadne dnešní Davidovo rande?

Franta za Skyler

V dílně pořád panuje dusná atmosféra. Ondra je na Bedřicha stále naštvaný kvůli Jindře. Téměř s ním nekomunikuje, jejich hovor se týká jen pracovních záležitostí a Martina. Firmu ale Ondra na holičkách nenechá, což Bedřich ocení… Na čem se domluví? Jaké bude shledání Franty a Skyler? Jak se Skyler cítí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz