Ulice 30.9.2016 - 3095. díl

Matěj Jordán nachytal před měsícem přítelkyni Bětku s milencem. Následoval rozchod, pak i vyhazovat z firmy Bětčina táty. Dost na to, aby si o něj sestra Tereza začala dělat velké starosti. Matějova reakce na kopačky se totiž naprosto vymykala všemu, co s ním už zažila. Teď se ale zdá, že se konečně zablýsklo na lepší časy. Terezy v noci narazí ve společném bytě, v němž bydlí ještě s jejím kolegou ze školy Davidem Kučerou, na hodně elegantní dámské lodičky. Podle Terezy je to jasné - Matěj si konečně léčí zlomené srdce svým osvědčeným způsobem. Kdo je ta tajemná návštěva? Tereze to ráno vyrazí dech.

Jirka a Digi - usmíří se?

Věrka má po úterních dramatických událostech v hospodě ještě větší starost o Páťu a Julii. Ráno chce holky opět vyprovodit do školy, aby měla jistotu, že jsou v pořádku. Digi ji však ujistí, že holkám nic nehrozí a že se o ně postará sama.

Reptající Věrku Digi umlčí až připomenutím, že i o ni má od úterka někdo obavy a že by se měla věnovat i své rodině. Zatímco před Věrkou se Digi snaží být v pohodě, před Jitkou si na nic nehraje. Trápí se kvůli Jirkovi, jenž se jí od úterka neozval… Jak Jirka přijme omluvu a vysvětlení Digi? Co ho štve nejvíc? A proč Digi povolí nervy?

Co Tereze vadí?

Tereza je ráno hodně zvědavá na Matějovu dámskou návštěvu. Netrpělivě ji vyhlíží, čeká, kdy konečně vstane. Majitelka elegantních lodiček jí vzápětí vyrazí dech. Ani ve snu by ji nenapadlo, že se jedná právě o ni. Zato David září od rána štěstím a zamilovaností… Proč se nesvěřil Tereze už mnohem dřív? V čem Terezu prokoukne Ota? Kde je problém?

Jindra na grilu

Veronika dnes přijde poprvé od tragédie v hospodě do práce. Pro všechny má konečně dobré zprávy. Ty potěší také Anču, jež by Maléřovým ráda nějak pomohla. A tak ji napadne uspořádat pro ně koncert Bedřichovy kapely… Jak na Ančin nápad zareagují Ondra a Bedřich? Co bude hodně těžkou zkouškou pro Jindru? A co pro Frantu? Přesvědčí Skyler, že spolu všechno zvládnou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz