Ulice 4.10.2016 - 3097. díl

První velká láska se vším všudy. Na začátku je nejkrásnější, ale na svém konci nejbolestivější. A je úplně jedno, jak dlouho nebo krátce trvá. Rozina už jednu lásku, která skončila, oplakala. Teď miluje ještě víc a v těžkém období, které Rozina zažívá, je vztah s Oskarem vzpruhou a povzbuzením. Co se ale stane, když na povrch vyjdou překvapivé věci, které Rozina nechtěla slyšet?

Je Oscar gay?

Oskar ráno potěší Rozinu návrhem, že by se za ní odpoledne zastavil. Rozina začne okamžitě šikovně vyzvídat na mamce, jak to má odpoledne ona. Jakmile zjistí, že bude mít byt jen pro sebe, Oskarovi potvrdí schůzku.

Přestože je Rozina zamilovaná až po uši, myslí i na svého tátu. S mamkou se domluví, že se za ním po škole zastaví v nemocnici, a zároveň jí slíbí, že zajde i nakoupit, aby za ním mohla po práci zajet také ona. Martin na dceři hned pozná, že se s ní něco děje. Rozina se mu však nesvěří… Co Martinovi prozradí Šárka? A jak dopadne dnešní schůzka Roziny a Oskara?

Seznámení s holkami?

Digi se vrátí domů až pozdě v noci. Dost ji zaskočí, když tam narazí na Tonyho. Ten jí okamžitě poreferuje, co se včera událo a proč je u ní místo Věrky. Vzápětí začne vyzvídat, jaký večer měla ona. Digi se pokusí trochu mlžit, ovšem na Tonyho si nepřijde… Přizná Digi Tonymu, kde a s kým byla? Jak na tom je Věrka? A čím dnes Jirka Herman zaskočí Digi?

U Liškových přituhuje...

Jindra se opět zastaví v dílně za Ondrou a Bedřichem. Nastoupí na ně dost přísně, ovšem pak se vytasí s teplým obědem, což ocení nejen oni, ale také Jarda. Když je však začne nabádat, aby začali konečně zkoušet, atmosféra okamžitě zhoustne… Dozví se Jindra pravdu? Co pořádně rozhodí Skyler? Z čeho bude mít obavy nejen ona, ale také Liškovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz