Ulice 12.10.2016 - 3103. díl

Vendula už svoje velké tajemství nechce držet pod pokličkou. Cítí, že by Nyklovým měla co nejdříve říct pravdu o tom, kdo ve skutečnosti je. Nabádá ji i Zuzana, jenomže vhodné příležitosti se pokaždé najednou vytratí. Večeře ve dvou, na kterou ji Nyklová nečekaně pozve na oslavu svého divadelního úspěchu, se zdá být tou pravou chvílí. Jak Nyklová zareaguje?

Přizná Eddie nevěru?

Adriana netrpělivě čeká na Eddieho, až se vrátí domů ze své rozlučky se svobodou. Vře to v ní čím dál víc, pochybnosti rostou každou minutou. Jen co se Eddie objeví ve dveřích, Adriana na něj bez předchozího varování ihned udeří.

Adriana se Eddieho napřímo zeptá, jestli spal se Zorou. Toho tím pořádně zaskočí, protože něco takového nečeká ani v nejmenším. Okamžitě ale začne tušit, odkud vít vane. Během chvilky naprosto vystřízliví a začne zachraňovat, co se dá… Co bude pro Adrianu největší ranou? Jak to bude s ní a Eddiem dál? A co všechno vypluje na povrch?

Vendula jde s pravdou ven

Světlana si ráno přivstane, aby vyžehlila všechno vyprané prádlo. Lumírovi se omluví za včerejšek, protože sama moc dobře ví, že přestřelila. Zároveň mu ale vysvětlí, co ji tak namíchlo. Lumírovi se uleví, že tahle bouře je zažehnána. Netuší však, že se schyluje k pořádnému zemětřesení… Proč Nyklová uspořádá malou oslavu? Jak zareaguje na Vendulinu novinku?

Filipovo rande

Veronika se nestačí divit, jak její děti vyrostly. Nejprve náhodou najde v Rozinině oblečení antikoncepci, pak se od Filipa dozví, že jde do kina s Martinou. Tentokrát Filip neopomene zdůraznit, že za kulturou vyrážejí jen sami dva. Navíc si dá Filip opět záležet, aby mu to hodně slušelo… Čím Rozina zaskočí Viki? O čem přemýšlí? A jak dopadne Filipovo rande s Martinou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz