Ulice 19.10.2016 - 3108. díl

Rudolf se Simonou jsou oficiálně milionáři a takové zprávy se ulicí šíří velmi rychle. Rozhodně rychleji, než by si oba přáli. Peníze z výhry jsou sice na účtu, ale nebývalé štěstí jim nepřinesly. Spíš naopak. Oba poznávají, kolik pravdy je na tom, že peníze kazí charakter. Zatímco oni moc nevědí, co si s nimi počít, jejich kamarádi a příbuzní by si s nimi rady věděli...

Skyler v porodnici

Skyler ráno nažene strach Liškovým svými bolestmi. Nejraději by ji hned odvezli na kontrolu, ale Skyler je ujistí, že se nic neděje. Má jen poslíčky, s mámou to už po telefonu probrala. Franta nechápavému Bedřichovi hbitě vysvětlí, oč se jedná.

Franta by nejraději zůstal doma s těhotnou Skyler, ale má smůlu. Samotná Skyler ho pošle do školy s ubezpečením, že to zvládne. Jenže když k Liškovým později dorazí Miloš, zjistí, že je zle… Čím Skyler vyděsí Miloše? Co se Franta dozví v porodnici? A čím Miloš šokuje Liškovy?

Studená sprcha pro milionáře

Simoně to nedá. Hned ráno se vypraví k Nyklové na výzvědy, aby zjistila, na čem s Rudolfem jsou. Domů přijde celá nesvá, protože reakce lidí jsou mnohem horší, než čekala. Rudolf si zpočátku myslí, že Simona přehání, jenže už záhy i on pořádně narazí… Co vykolejí Simonu? Co namíchne Rudolfa? Jak jejich okolí reaguje na výhru? A čím ti dva překvapí Mirku s Tondou?

Ota v maléru

Terezu potěší další text od Tobiáše. Zvědavému Davidovi ho ale neukáže s odůvodněním, že to Tobiášovi slíbila. Sama se do textu taky okamžitě nezačte, protože mají s Davidem namířeno do Coolny, kde na ně už čekají Alena, Ota a Hedvika. Jen co Hedvika spatří Terezu, okamžitě se jí pochlubí s jednou velkou novinkou… S čím se Hedvika svěří Tereze? A jak dopadne seznámení Aleny a Eddieho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz