Ulice 20.10.2016 - 3109. díl

Skylerino a Frantovo miminko už chce na svět, jenže ještě je brzy - termín porodu má až za několilk týdnů. Skyleřiny obavy z porodu přebil strach o nenarozené dítě. Franta stojí po jejím boku a utěšuje ji, že všechno dopadne dobře. Ale co když ne? Jak proběhne porod a budou Skyler i její děťátko v pořádku?

Porod Skyler

Anča a Bedřich ráno nervózně čekají na zprávy z porodnice. Celou noc téměř nezamhouřili oka, aby náhodou něco nepropásli, jenže ta nejdůležitější informace stále ne a ne přijít. A když už jim Franta konečně pošle esemesku, nic nového se nedozví.

Franta je ve zprávě jen ujistí, že až něco bude, dá jim určitě vědět. O něco později má Franta úplně jiné starosti než myslet na rodiče. Skyler mu oznámí, že je to tady. A že má velký strach… Jak Franta a Skyler zvládnou porod? Jaké jméno jejich syn dostane? A jak ho přivítají Liškovi se Zuzanou?

Alenina druhá tvář

Eddie se svěří Matějovi s pocitem, že asi trochu vadí Aleně, se kterou se včera seznámil. Podle Matěje to je nesmysl. Ubezpečí ho, že u nich může zůstat tak dlouho, jak dlouho bude potřebovat. Eddiemu se dost uleví, protože stále neví, jak to s ním a Adrianou bude. Pořád doufá, že rozchod není definitivní. Později Eddieho potěší Tereza pozváním na oslavu Hedvičina svátku… Čím Eddie zaboduje u Aleny? Jak se vydaří oslava? A čím Alena pořádně zaskočí Terezu?

Vendulino přiznání

Nyklová se pochlubí Zuzaně svými divadelními úspěchy. Zároveň jí ale přizná, že má noční můry kvůli Vendule, která by nakrásně mohla Lumírovi rozbít rodinu. A zdá se, že její zlé tušení se začíná naplňovat. Lumír se za matkou totiž později zastaví právě kvůli Vendule… Jak dopadne Vendulino setkání s Lumírem? Co všechno se provalí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz