Ulice 21.10.2016 - 3110. díl

Lumír nemůže přestat myslet na to co mu během včerejšího náhodného setkání řekla Vendula. Pořád mu to nějak nedává smysl. Proč jí Nyklová tak najednou přestala věřit? A proč ho Vendula ujišťovala, že od něj vůbec nic nebude chtít? Z Nyklové nic kloudného nedostal, měl by se proto co nejdříve znovu sejít s Vendulou. Nejlépe ještě dnes večer...

Tereza nevěří Aleně

Tereza je po včerejší oslavě Hedvičina svátku podezřele zamlklá. Matěj z ní hned po ránu vypáčí, co se stalo. Zatímco Tereze dělá Alena těžkou hlavu, Matěj nad tím jen mávne rukou. Pro něj je důležité, že David je šťastný.

David později Tereze přizná, jak je rád, že Alenu potkal. Podle něj je prostě skvělá. Zato Hedvika Terezu docela překvapí. Při povídání s ní si opět uvědomí, jak velký rozdíl mezi ní a Alenou je. Navíc se dozví i jedno malé tajemství… S čím se Hedvika svěří Tereze? Čím ji dojme? A čím Terezu šokuje Eddie?

Lumír otcem Venduly?

Lumír stále musí myslet na Vendulu. Včera ho pořádně zaskočila, takže se s ní ani nestihl domluvit na podepsání výstupního listu. Hned ráno jí proto zavolá, aby tuhle kapitolu společně uzavřeli. Záhy ho ovšem čeká obrovský šok. Díky matce mu konečně dojde, jak se věci mají… Jak Lumír zareaguje? Co všechno se dozví od Venduly? A jak dopadne oslava Světlaniných narozenin?

Milošovi se zapalují lýtka

Pyšný novopečený tatínek Franta se ve škole pochlubí spolužákům svým synem. Viki pak i přizná, jak prožíval porod. Zatímco ostatní si jdou po škole užívat, on spěchá do porodnice za Skyler a Christiankem. Není ale sám, kdo dnes přijde na návštěvu… Jaké zklamání čeká Skyler? A jak dnes opět zaperlí Miloš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz