Ulice 2.11.2016 - 3118. díl

Už se zdálo, že u Maléřů se všechno obrací k lepšímu. Přichází ale další problémy. Martin nemůže pracovat. Rodinný rozpočet je poněkud napjatějsí a do toho se objeví nečekaně vysoký výdaj. Maléř musí zaplatit padesát tisíc někomu, koho z duše nenávidí. Jak tohle jenom utáhnou?

Lumír musí s pravdou ven

Ve Světlaně to ráno už pořádně vře, ale Lumírovi dá ještě jednu šanci, aby jí vše vysvětlil. Jenže ten i tentokrát zvolí osvědčenou taktiku všech nevěrníků – zatloukat, zatloukat, zatloukat. Co jiného by si Světlana tedy měla myslet než to, že ji Lumír opravdu podvádí?

Naštvaná Světlana toho má tak akorát. Lumírovi dá nůž na krk. Až se vrátí z práce, chce, aby jí Lumír konečně řekl pravdu, co se u nich děje. Lumírovi dochází, že začíná jít do tuhého. Moc ho nepovzbudí ani Jarda, kterému se svěří, jak Světlaně opět lhal a co dělal v noci… Co Jarda Lumírovi doporučí? Jak dopadne Lumírovo přiznání? Proč začne Světlana běsnit? A co bude nejhorší pro Vendulu?

Martinův soud

Veronika netrpělivě čeká na zprávy od Martina, jenž má dnes soud s Balounem. Ten se vrátí domů docela přešlý, protože do posledního okamžiku věřil, že soud pro něj dopadne dobře. Rozsudek je pro něj i Veroniku ale jen další ranou pod pás. Jenže to není jediná jobovka, kterou se dnes ti dva dozví… Jak Martin u soudu dopadne? Čím Veronice vyrazí dech táta? A co Martin navrhne Jardovi?

Zprávy z Amsterodamu

Anču hned ráno docela vykolejí zpráva od Franty, z níž nebude zřejmé, jestli se z Amsterodamu vrací sám nebo i se Skyler a malým Chrisem. Ke všemu se mu ani nedovolá, takže se jí hlavou začnou honit černé scénáře možných komplikací u rodičů Skyler. Bedřich má momentálně ale úplně jiné starosti, než se domýšlet, co se stalo či nestalo… Z čeho má nervy Bedřich? A co Franta přizná Anče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz