Ulice 3.11.2016 - 3119. díl

Zatímco Béda s kapelou koncertuje, Jindra tráví večer s Aničkou u Liškových doma. Povídají si o všem možném, i o Bedřichovi. Padne lahev vína, která dokáže Jindře rozvázat jazyk. Na tenhle večer Anička jen tak nezapomene a rozhodně bude mít o čem přemýšlet... Co všechno na sebe Jindra prozradí?

Proč chce Josef prodat dům v Loučce

Veronika stále nedokáže pochopit, proč chce táta prodat jejich domov, dům v Loučce. Tuší, že za tím je Radka. Ovšem táta ji šokuje důvodem, který neprozradil ani Radce. Co za tím vězí?

Pro Veroniku to byl obrovský šok, když jí táta navrhl, aby prodali dům v Loučce. Takovou podpásovku od něj nečekala. Chce prodat její domov, kde prožila téměř celý svůj život, kde se narodil Filip, dům, který patřil rodičům její mámy. Něco takového jí prostě hlava nebere. Okamžitě jí došlo, že za tím je Radka. Táty se na to taky hned následujícího dne zeptá. Ten ji ovšem překvapí ještě jedním důvodem…

Josefův včerejší návrh, že by prodali dům, je jen začátek. Přestože to Veronika ihned zamítla, dnes ji čeká další kolo. Jednak o tátově úmyslu musí říct dětem, jež na ní okamžitě poznají, že se něco děje. To nejhorší ji ale čeká později.

Veronika se nevyhne dalším rozhovorům s tátou a Radkou. Tentokrát se s ní sejdou každý zvlášť. A Veronika bude jen koukat, co se od nich dozví, jak se vybarví… Co Veroniku hodně zaskočí? Jak se na prodej domu v Loučce dívají Martin, Rozina a Filip? A proč se Radka sejde s Veronikou za Josefovými zády?

Pohromy u Jindry

Anča si dnes užívá dovolené, zato Bedřich neví, co dřív. V dílně mají plné ruce práce, protože Martin jim tam dost citelně schází. K tomu musí dnes skončit o něco dříve kvůli odjezdu na koncert. A ani ten se neobejde bez nenadálých komplikací… Co se stane? Proč Jindra skončí u Liškových? A čím šokuje Anču?

Supi kolem Simony a Rudolfaa

Jakmile přijde na návštěvu Mirka, Simona je ve střehu. Mirka jí totiž okamžitě začne líčit, jak pokračují opravy chlupy. A jen tak mimochodem si povzdechne, jaký je to žrout peněz a že hotovo tam asi nebude nikdy… Přišla Mirka tahat ze Simony další peníze? Proč se Simona pustí do štamgastů? A co je podezřelé na Květě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz