Ulice 8.11.2016 - 3122. díl - Souhlasí Monika s těhotenstvím?

Vztah Monik Farské a Máry se otřásá v základech. Chtějí být spolu, ale nedokážou se shodnout na tom, jak by měl jejich společný život vypadat. Mára by rád založil rodinu, jenže Monika na to zatím neměla ani pomyšlení. Krize ve vztahu s ní však natolik zamávala, že udělala něco, čím Márovi doslova vyrazí dech. Jakou novinkou ho pořádně zaskočí? Jak chce Monika zachránit vztah s člověkem, kterého miluje, ale který jí přestal rozumět?

Monika je zpět

Monika se dnes vrací po necelých dvou týdnech z Afriky. Máru tak čeká hned ráno větší úklid, aby alespoň trochu zpacifikoval byt, na kterém se podepsal jeho staromládenecký život. Tím překazí plány nejen Olince, ale také matce.

Věrka už zase intrikaří. A opravdu nic neponechá náhodě. Za Márou se pro jistotu zastaví, aby mu připomněla dnešní akci s Digi a jejími dcerami, na které jí evidentně hodně záleží. Jenže má smůlu. Mára si vše zařídí tak, aby mohl být s Monikou… S jakými novinkami se Monika vrací? Čím Máru šokuje? A co má za lubem Věrka?

Alena vystrkuje drápky

Alena může být po včerejší návštěvě Davidových rodičů spokojená. Nečekaně zabodovala nejen u nich, ale také u Davida díky trapasu, který se stal jeho mámě. Tereze ho hned u snídaně oba vylíčí. Alena se při tom tváří, jako by se včera vůbec nic nestalo. Ovšem později Tereza zjistí, že Alena její dobrou radu opravdu jen tak neskousla… Co se stane mezi Terezou a Alenou? Na co by si měla dát Tereza pozor v případě Tobiáše? A jak na tom jsou byznysmeni Matěj a Miki?

Dusno kvůli Vendule

Je to už pár dní, co Lumír musel kápnout božskou a přiznat Světlaně, že Vendula je možná jeho dcera. Od té doby je u Nyklových stále trochu dusno, i když navenek to vypadá, že se nic neděje. Lumír by se Světlanou rád všechno probral, aby se u nich konečně vyčistil vzduch… Dá mu Světlana šanci? Co jí vadí nejvíc? Jak se k tomu všemu staví Nyklová? A co je s Vendulou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz