Ulice 10.11.2016 - 3124. díl - Jak přijme Světlana Vendulu?

Lumíra Nykla už několik týdnů mučí nejistota, za osmadvacetiletá Vendua Maříková, jež se v září zničehonic objevila v jejich pekařství, je opravdu jeho dcera. Lumírova matka by byla nejradši, kdyby mu Vendula navždy zmizela ze života. Samotný Lumír se v tom pořádně plácá, a to nejen kvůli matce, ale i manželce Světlaně, u níž má velký vroubek. Bude to právě Světlana, kdo se dnes postará o to, aby se Lumírovi navždy změnil jeho život. Co udělá? Jaký ortel se dnes Lumír dozví?

Lumír zná výsledky testu otcovství

Lumír má na dosah odpověď na otázku, zda je Vendula skutečně jeho dcera. Výsledek testu otcovství na něj čeká na poště, jenže Lumír najednou začíná couvat. Bez Venduly si tento důležitý doporučený dopis ani nechce vyzvednout, natož ho otevřít.

Lumíra hodně mrzí, že se Vendula rozhodla zmizet z jeho života a vyškrtnout ho z toho svého. Světlana v tom ale zničeného Lumíra nenechá ani tentokrát. Zatelefonuje Vendule, aby se jí omluvila a zároveň ji pozvala k nim na návštěvu právě kvůli výsledkům testu otcovství… Jak test dopadl? Je Vendula skutečně Lumírova dcera? A co udělá výsledek genetického testu se vztahy v rodině Nyklových?

Další špatné zprávy...

Martinovi se v poslední době lepí smůla na paty. Rekonvalescence se vleče, doma počítají každou ruku, k tomu starosti s domem v Loučce, a aby toho nebylo málo, Martin poplete i faktury, které teď dělá za Jardu. Všem začíná být pomalu jasné, že situace v dílně je prostě neudržitelná… Jaké špatné zprávy zaskočí Filipa? Co naopak potěší Rozinu? A co se Martin dozví od lékaře?

Setkání s Mikim

Úklidová firma se chytí do Adrianiny pasti. Binec u popelnic zůstane, přestože by měl být dům jako ze škatulky. Adriana si na nespolehlivou firmu míní došlápnout, ovšem záhy se jí nabídne ještě jedno, pro nic dost překvapivé řešení. Má ale jeden háček. Vlastimilu Peškovi se zřejmě moc líbit nebude… Jak chce Adriana problémy kolem úklidu v domě vyřešit? Jak na to zareaguje její děda? A jak Adriana, Eddie a Miki ustojí nečekané setkání u Peškových?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz