Ulice 11.11.2016 - 3125. díl - Adriana se mstí Zoře

Před měsícem vpálila Zora Kruntorádová do obličeje Adrianě Peškové, že ten, koho si má už za tři týdny brát, ji několik měsíců podváděl. "Dělám to kvůli tobě, aby věděla, jak to s tou důvěrou ve vztahu je, kamarádkou," dokonala dílo zkázy Zora. Teď se znovu setkají. Adriana, Zora a Eddie Rambousek, který oběma holkám zlomil srdce, stanou tváří v tvář. Jak tohle nečekané shledání dopadne? Kdo to neustojí? Adriana má Zoře co vracet. A rozhodně s tím nebude otálet...

Setkání Adriany a Zory

Adrianě a Eddiemu začne den naprosto pohádkově. Po dlouhé době se zase pomilují. Konečně se zdá, že všechno bude opět jako dřív. Šťastná Adriana by zůstala nejraději celý den v posteli, jenže Eddie má klienta, kterého nemůže zrušit.

Adriana a Eddie se domluví, že poobědvají u Henryho a pak si udělají hezký den. Všechny plány ale vezmou zasvé, jakmile ti dva vstoupí do lokálu. Jak na potvoru tam totiž narazí na Zoru a Láďu Drbohlava. V Adrianě se v tu chvíli začne vařit krev… Jak setkání se Zorou dopadne? Jak se to podepíše na vztahu Adriany a Eddieho? A jakou dohru bude mít čtvrteční setkání s Mikim?

Další ťafky pro Martina

Veronika naplánuje na dnešní odpoledne rodinnou oslavu Martinova svátku, ale ten dvakrát sváteční náladu nemá. Jardovi hned ráno prozradí, že mu hrozí další operace, takže návrat do dílny je zatím v nedohlednu. O to víc ho zaskočí, když se vzápětí přihlásí s úsměvem na rtu do práce Matouš… Vymění Jarda Matouše za Martina? Jakou další hořkou pilulku bude muset Martin skousnout na své oslavě? Co vyvede Filip?

Tereza boduje

Tobiáš trochu zazmatkuje, když mu organizátoři autorského čtení dají vědět, že s ním pro příště napevno počítají. Požádá Terezu o pomoc se zrušením svého vystoupení, ovšem ta mu navrhne pravý opak. Podle ní je to nejlepší příležitost, jak se trochu otrkat… Na čem se ti dva nakonec domluví? A jaký nápad dostane Matěj právě díky Tereze a Tobiášovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz