Ulice 15.11.2016 - 3127. díl - Věrka dohazuje Márovi Digi

Věrka Marečková je jako každá máma milující své dítě. Chce pro ně prostě to nejlepší. Jenže občas to trochu přežene. Není tajemstvím, že synovu partnerku Moniku Věrka ani trochu nemusí. V minulosti se dokonce snažila ty dva rozdělit, ale to se jí nepovedlo. Teď na to Věrka půjde mnohem rafinovaněji. Pokusí se dát syna Máru dohromady s někým, kdo by podle ní byl naprosto ideální partnerkou, s někým, s kým si ona sama dobře rozumí - se svobodnou mámou dvojčat Digi Stránskou. Jak Věrčiny intriky dopadnou tentokrát?

Julča nachytá Digi s Jirkou

Digi se s Jirkou neviděla už pár dní, takže se snaží využít každé příležitosti k setkání. Jedna se jí začne rýsovat na čtvrtek, jenže Jirka ji zklame. V práci toho mají hodně, o volném dni si může nechat jen zdát.

Nic netušící Věrka zatím pokračuje ve svém pletichaření. Dělá to ale tak okatě, že to hlavně Tonymu začne vrtat hlavou. Podle něj je to jasné – Věrka se ho snaží opět vyšachovat… Co se dozví od samotné Věrky? Čím Věrku šokuje Digi? A jaký trapas se stane Digi a Jirkovi?

Alenina odveta

Miki a Matěj ráno dolaďují video s Terezou, aby ho mohli dát co nejdříve na web. David se jich zeptá i na to s Alenou. Atmosféra rázem zhoustne. Matěj Davidovi diplomaticky vysvětlí, proč se rozhodli právě pro video s Terezou. Samotný David z toho vědu nedělá, ovšem pro Alenu je to další hořká pilulka… Jak si Alena vyřídí účty s Terezou a Matějem? Co začne být divné Davidovi? A čím Terezu zaskočí Tobiáš?

Bedřich na tenkém ledě

Jindra má svůj byt stále neobyvatelný, takže pořád přespává v dílně. Dnes se seznámí i s Matoušem, kterého začne okamžitě přemlouvat, aby začal hrát s Bedřichem a Ondrou v kapele. Zatímco Bedřich stále neví, co dřív, na Anču pomalu doléhá to, že se už vlastně nemá o koho starat… S čím se Anča svěří Růže? Co Jindra naplánuje s kapelou? A co na to řekne Anča?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz