Ulice 16.11.2016 - 3128. díl - Ema rozesmutní Aničku

Anna Lišková se dnes po delší době setká s Emou, kterou považuje za svou dceru. Před lety si ji vzali s Bedřichem do péče, aby nemusela být v dětském domově. Našla u nich domov a novou rodinu, jenže před rokem se Ema definitivně rozhodla zůstat se svou biologickou mámou a být jí oporou. Hodně se stará o mladšího brášku, takže k Liškovým se nedostane tak často, jak by ona nebo Anča chtěla. A když se už konečně uvidí, Ema dorazí se špatnými zprávami... Čím Anču nechtěně hodně zasáhne?

Jakou dohru má noční dobrodružství Digi a Jirky?

V Digi pořádně hrklo, když se zničehonic objevila v noci v kuchyni Julča právě ve chvíli, kdy ona měla v posteli nahého Jirku. Jaké následky bude tato příhoda mít?

Takový adrenalin jako v úterý v noci Digi už dlouho nezažila. Obvykle holky spí jak zabité, ovšem Julča musela mít noční můru právě ve chvíli, kdy ona měla Jirku u sebe v posteli. Digi se to povedlo na poslední chvíli vykrýt, ale tahle příhoda se stejně neobejde bez následků. Ostatně ani Jirkovi moc do smíchu nebylo, když se snažil co nejrychleji obléknout a neslyšně zmizet z bytu. Co na tohle dobrodružství řekne hned následujícího dne?

Tohle Anču hodně zaskočí! Jak to Franta plánuje dál?

Franta by byl rád co nejvíce se svou rodinou, jenže momentálně je dělí stovky kilometrů. Jak to zařídit, aby neměl se Skyler a svým synem jen vztah na dálku? Franta už jedno řešení má. Jaké? Proč jím hodně zaskočí Anču?

Skyler a Franta si zpočátku plánovali, že i s malým budou u Liškových, aby Skyler mohla co nejdříve začít chodit na DAMU. Anča se těšila, jak se bude o mimčo starat, jenže teď je všechno jinak. Skyler se s Chrisem vrátila do Amsterodamu, kde má lepší zázemí a kde jí hodně pomáhají rodiče. A Franta řeší, co dál. Nechce vztah na dálku, rád by byl co nejvíc se svou rodinou. Co ho napadne?

Anča si chce osvojit další dítě

Anča se už nemůže dočkat, až se zase uvidí s Emou. Navíc se po dlouhé době opět sejdou všichni pohromadě, což je pro Anču malý svátek. Se setkáním počítá i Bedřich, jemuž je jasné, jak na tom Anče záleží. Zvláště teď, když na ni doléhá čím dál víc vyletění dětí z hnízda.

Bedřich se snaží kvůli Anča vycouvat ze čtvrteční oslavy Jindřiných narozenin. Rád by byl Anče oporou po Frantově odjezdu do Amsterodamu, aby se necítila tak osamělá. Jindra ovšem vymyslí jiné řešení. Bedřichovi navrhne, aby vzal Anču na oslavu s sebou… Jak Anča na pozvání zareaguje? Jaké špatné zprávy pro ni bude mít Ema? Čím Anču i Bedřicha zaskočí Franta? A čím Anča šokuje Bedřicha?

Věrčiny intriky

Julča ráno tajně poprosí mámu, aby jí přibalila na svačinu kousek koláče navíc i pro Šímu. Digi ihned dojde, kolik uhodilo. Aby udělala Julče radost, koláč pro Šímu jí zabalí i do speciálního ubrousku. Vzápětí ale bude po pohodě. Jen co dorazí Věrka, atmosféra u Digi se změní. Věrka totiž díky náhodě odhalí jedno tajemství Digi… Co všechno Digi Věrce nakonec přizná? Jaké budou následky? A proč se porvou Julča a Páťa?

Tondova nabídka

Rudolf a Simona se snaží, aby u nich byla pohoda jako dřív, ale stále se jim to nějak nedaří. Při každé zmínce o penězích reagují hodně podrážděně, i když to ten druhý ani tak nemyslí. Oba to mrzí, jenže ani jeden z nich neví, co s tím… Co jim navrhne Tonda? Proč Simona hned zostražití?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz