Ulice 21.11.2016 - 3131. díl - Dopravní nehoda Meléřů

Denně se objevují ve zprávách informace, že se někde stala nějaká dopravní nehoda. Už jsme si na ně zvykli, téměř je nevnímáme. Ovšem pokud se něco takového přihodí našim blízkým, okamžitě nás to pořádně rozhodí. Menší kolizi na silnici budou mít i Josef Kolář, jeho zeť Martin Maléř a Martinův syn Filip při návratu z Loučky, kde měli až donedávna svůj domov. To, co původně vypadá jako banalita, záhy nabere obřích rozměrů... Jaké budou následky? Co to udělá se vztahy v rodině?

Rozina se potkává s Oskarem

Rozinu a Oskara hodně zaskočí, když se nečekaně setkají na focení. Opět spolu mají pracovat, Oskar by měl Rozinu zase líčit. Ale zvládnou to po tom všem, co mezi nimi bylo? Fotograf si ihned všimne, že Rozina není ve své kůži…

Oskar i Rozina se pokusí ke společné práci přistoupit co nejvíc profesionálně. Dokážou to? Dusno je nečekaně také u Maléřových. Martin, děda a Filip se vrátí z Loučky dost naježení, takže Veronika i Radka okamžitě zbystří… Jak dopadne Rozinino focení? Co se dělo v Loučce? Co nakonec mámě prozradí Filip?

Obavy Nyklové

Mezi Lumírem a Nyklovou stále visí páteční hádka. Ani jeden z nich nedokáže udělat první krok k usmíření, přestože je vzájemný nelad hodně mrzí. Nyklovou také nepříjemně zaskočí zjištění, že Lumír shání Vendule práci. O co víc se Lumír snaží o sblížení se svou nemanželskou dcerou, o to větší starosti to Nyklové dělá… Čeho se Nyklová obává nejvíc? Jak tomu chce předejít? A jak na její návrh zareagují Lumír a Světlana?

Nástrahy nového začátku

Adriana přizná Dominice, že to s Eddiem není tak úplně v pohodě, jak by se zdálo. Setkání se Zorou a následná hádka mezi nimi stále visí. Adriana nakonec připustí, že je to hlavně její vina. I když se snaží, prostě to nezvládá… Čím Eddie Adrianu překvapí? Jak na tom Adriana skutečně je? A co jen tak neskousne Vlastimil Pešek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz