Ulice 22.11.2016 - 3132. díl - Adriana nepřestává žárlit

Překonat nevěru, udělat za minulostí tlustou čáru a začít znovu není zdaleka tak jednoduché, jak se na první pohled zdá, zvláště pokud tou nevěrou byl déle trvající paralelní vztah, nikoiv jeden úlet. Adriana Pešková se snaží Eddiemu odpustit, protože ho miluje. Je to však daleko těžší, než tušila. Její důvěra v Eddieho je tak nabouraná, že za jeho chováním najednou vidí úplně něco jiného. Kam až může Adriana nekontrolovatelná žárlivost zajít? A co na to samotný Eddie, kterému nejde o nic jiného, než aby byla Adriana šťastná a aby mezi nimi bylo všechno jako dřív, když spolu plánovali svatbu?

To vypadá podezřele! Co Adrianu hodně znejistí?

Adrianina důvěra je po provalení Eddieho románku se Zorou hodně nabouraná. To, co by dříve neřešila, jí okamžitě nasadí brouka do hlavy. Ráno ji docela vykolejí zjištění, že si byl Eddie vyřídit telefonát na chodbě domu.

Ještě větší pochybnosti v Adrianě vzrostou, když jí Eddie omylem pošle zprávu určenou pro někoho jiného. Přestože se dá jak telefonát, tak i zpráva normálně vysvětlit, Adriana začne Eddieho okamžitě podezřívat z další nevěry… Co Adrianě doporučí Evžen? Co bude pro Adrianu poslední kapkou? Kam až ve své žárlivosti zajde?

Adrianu začíná nahlodávat červík žárlivosti, i když si to sama zatím nechce připustit. Prostě už Eddiemu nedokáže důvěřovat jako dřív. Má ke svým pochybnostem důvod?

Adriana Eddieho miluje, byla by ráda, kdyby u nich bylo všechno jako dřív. Jenže po provalení románku se Zorou už Eddiemu nevěří. To, co by před pár měsíci neřešila, jí teď vrtá hlavou. Za vším hned vidí další Eddieho levou, i kdy to tak vůbec být nemusí. Čím Eddie nechtěně spustí lavinu pochybností?

Následky nehody

Martin si ráno rýpne do Filipa, že nemusel mámě hned všechno vyslepičit. Filip se hájí, že sám s tím nezačal. Máma to z něj prostě vytáhla. Mrzí ho, že kvůli tomu bylo dusno. Je si jistý, že kdyby máma seděla v autě s nimi, dívala by se na všechno jinak. Se synem to Martin moc nerozebírá, zato Jardovi pak vylíčí, co a proč se stalo na cestě z Loučky. Martinovo řízení však nečekaně řeší také Radka… Čím Radka namíchne Veroniku? Co navrhne Filipovi Martina? A jak dopadne dnešní Rozinino focení?

Překvapivá novinka

Věrka má pro Máru docela šokující novinku, kterou pořád nedokáže vstřebat. Přestože najednou vidí budoucnost dost černě, pokračuje ve svých intrikách. Požádá Máru, aby přivezl na víkend do Kostelce Digi s Páťou a Julií. Mára ji však zklame. Vůbec netuší, jak to s ním o víkendu bude… Odletí Mára s Monikou přeci jen do Afriky? Co prozradí Tonymu? A čím zaskočí Moniku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz